Thema 2018: Quantified World

De digitale transformatie van uw organisatie
De organisatie die IT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2017 weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt de digitale strategie leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital-first-strategie. Hoe stuurt u uw organisatie in de richting van een digitale transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in uw business? En hoe zet u digital natives optimaal in? Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo helpen u op weg!

Van IT-security tot cloud computing
Als dé Nederlandse vakbeurs voor IT- en datamanagementprofessionals, gaat Infosecurity.nl in op actuele vraagstukken omtrent IT-security. Data, cloud en IT-security zijn brede begrippen, maar Infosecurity.nl biedt – in combinatie met Data & Cloud Expo – verdieping aan de hand van zeven thema’s:


Cloud Computing
De cloud is voor iedereen. Van consument tot MKB tot Enterprise. Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn belangrijke kenmerken van cloudoplossingen die organisaties nodig hebben om te bestaan.

Cyber Security
Security is voor veel bedrijven kopzorg nummer één, want bedrijfsdata is vandaag de dag nog steeds onvoldoende beveiligd. Databeveiliging is daarbij niet meer genoeg.


Datacenter & Infrastructure Optimisation
Een gedegen infrastructuur vormt een belangrijke basis. De infrastructuur moet de communicatie tussen alle componenten en technologieën kunnen dragen.

Data Science & -Management
Data is het nieuwe goud. De olie van een succesvolle organisatie. Maar enkel data bezitten is niet genoeg. Wie wilt overleven of nog belangrijker voorop wilt lopen in de digitale economie moet data kunnen analyseren en sturen.

Digital Workspace
Werken is tegenwoordig niet meer een plaats, maar een activiteit. Wanneer, waar en op welk device is niet voor iedereen hetzelfde.


IT Service Management & Control
IT Service Management (ITSM) focust steeds minder op het IT-beheer van losse elementen, maar steeds meer op het leveren van end-to-end diensten met behulp van best practice proces modellen.


Privacy, Governance & Risk Management
Data heeft altijd een eigenaar, en is dus onlosmakelijk verbonden met privacyvraagstukken.
De thema’s komen terug in het aanbod aan sessies en exposanten op de beursvloer. In het inhoudelijke programma van Infosecurity.nl worden de zeven thema’s belicht vanuit het perspectief van IT-security. Het inhoudelijke programma van Data & Cloud Expo benadert de zeven thema’s met een focus op datamanagement en cloud computing.

GRATIS TOEGANG TOT INFOSECURITY.NL, DATA & CLOUD EXPO 2018

Wilt u snel op de hoogte zijn van ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en ICT-beveiliging? Kom dan op 31 oktober en 1 november 2018 naar Infosecurity.nl 2018, de must voor iedere IT-professional. Vraag nu uw gratis ticket aan.

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners