Thema 2019: Artificial Future

Het thema van 2021 is nog niet bekend. Hieronder vind je de beursthema's van 2019.

Artificial Future

Kunstmatige intelligentie en machine learning gaan onze business voorgoed veranderen. Van zelflerende chatbots ter ondersteuning van de klantenservice en het automatiseren van de boekhouding tot het stellen van diagnoses in de zorg: artificial intelligence (AI) lijkt de nieuwe heilige graal in de ICT-markt.

Anno 2019 zetten steeds meer bedrijven hun eerste of vervolgstappen in deze technologie om bedrijfsprocessen en diensten te optimaliseren, verslimmen en versnellen. Toch wordt AI vaak gezien als een black box waar beslissingen uit voortkomen die medewerkers niet kunnen verklaren. Zeker is dat deze technologie veel data, een flexibele cloud en strenge security-eisen vereist. Wat betekent dat voor je organisatie, nu en in de toekomst? Voldoen de huidige oplossingen nog? Moet je upgraden, uitbreiden of is er misschien wel iets totaal anders nodig?

Subthema’s

Tijdens Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2019 geven diverse experts hun visie op de toekomst van artificial intelligence. Daarnaast komen zes verschillende subthema's aan bod. 

Cloud Computing
De cloud is voor iedereen. Van consument tot MKB tot Enterprise. Mobiliteit, flexibiliteit en beveiliging zijn belangrijke kenmerken van cloudoplossingen die organisaties nodig hebben om te bestaan.

Cyber Security
Security is voor veel bedrijven kopzorg nummer één, want bedrijfsdata is vandaag de dag nog steeds onvoldoende beveiligd. Databeveiliging is daarbij niet langer genoeg.

Datacenter & Infrastructure Optimisation
Een gedegen infrastructuur vormt een belangrijke basis. De infrastructuur moet de communicatie tussen alle componenten en technologieën kunnen dragen.


Artificial & Data Intelligence
Slimmer is het nieuwe sneller. Met kunstmatige intelligentie leren machines acties en beslissingen van mensen te kopiëren, ook wel machine learning genoemd. Logisch redeneren, taal begrijpen en leren van fouten doen machines zelf op basis van talloze data. Wie wil overleven of - nog belangrijker - voorop wil lopen in de digitale economie, moet data slim kunnen inzetten.

Digital Transformation & Control
De organisatie die ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2030 weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt de digitale strategie leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital-first-strategie. Hoe kan jouw organisatie digitaal transformeren? Welke digitale diensten helpen jouw organisatie verder? Met control kijken we ook naar het vereenvoudigen van IT-beheer voor systeembeheerders en de IT-afdeling. 

Privacy, Governance & Risk Management
Data heeft altijd een eigenaar, en is dus onlosmakelijk verbonden met privacyvraagstukken.


Gratis toegang

Wil je meer weten over de laatste toepassingen, oplossingen, praktijkervaringen, tips en tricks voor de toekomst? Kom dan op 30 en 31 oktober 2019 naar Jaarbeurs in Utrecht. Reserveer hier gratis je tickets.

Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners