Computable Café

Als platform voor ICT-professionals verbinden wij, online én offline. Daarom zijn we ook dit jaar weer aanwezig tijdens de ICT-vakbeurzen van het jaar: Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo op 1 en 2 november in de Jaarbeurs. In het Computable Café op de beurs ontmoet u andere beursbezoekers, jonge talenten, sprekers en de redactie van Computable. Kortom, bouw aan uw netwerk, doe inspiratie op en ontmoet de redactie van Computable! Zien wij u daar?

Een beursbezoek is hét moment om met andere beursbezoekers, jonge talenten, sprekers en de redactie van Computable in gesprek te gaan. Dit jaar maken wij het u gemakkelijk: u ontmoet hen allemaal in het Computable Café. Het Computable Café is de informele ontmoetingsplaats om te netwerken en inspiratie op te doen. Trouwe lezers kunnen in gesprek met de redactie en degenen die ons nog niet kennen, kunnen kennismaken met dé ICT-vaktitel van Nederland. Ook kunt u paneldiscussies bijwonen over verschillende onderwerpen, allemaal samengesteld door de redactie en onder leiding van Computable-redacteuren.

Over Computable
Computable is de hoofdmediapartner van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. Computable is de online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie. Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ict-professional en de ict-manager in hun werk. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps-, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zo kan je je opgeven voor de dagelijkse nieuwsbrief, komt er negen keer per jaar een Computable magazine uit en heeft Computable de meest complete database van whitepapers.

Meer informatie over Computable

 

Computable