Route & Contact

Heeft u een vraag over uw beursregistratie, toegangsbadge en/of beursbezoek? Neem dan contact op met Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11 op werkdagen tussen 08:00 en 18.00 uur.

Heeft u een vraag over de website en/of het gebruik van de online MyExpo diensten? Neem dan contact op met de MyExpo ServiceDesk via myexpo@jaarbeurs.nl of +31 (0)30 295 29 99

 

Route

Infosecurity.nl wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht, Hal 1.

Auto

Omdat Jaarbeurs volop aan het innoveren is zijn er verschillende werkzaamheden rondom het complex. Om ervoor te zorgen dat u hier zo min mogelijk overlast van ondervindt, is er een aangepaste routebeschrijving en parkeeradvies.

  • Verkeer vanaf de A2 / A12 (Den Haag): Volg Utrecht Centrum, Jaarbeurs (A2 afrit 8)
    U komt Utrecht binnen via de “flyover” en komt uit op de Weg van de Verenigde Naties die overgaat in de Graadt van Roggenweg. Bij de 1e stoplichten volgt u de borden naar parkeerterrein P4 en P2, rechtsaf de Overste den Oudenlaan in. Aan uw linkerzijde vindt u vervolgens P4 en P2 (Navigatie: Overste den Oudenlaan – Utrecht).
  • Verkeer vanaf de A27/ A12 (Arnhem): Volg Utrecht Centrum, Jaarbeurs (A12 Ring Zuid afrit 17)
    U rijdt Utrecht binnen via de Europalaan. Bij de twee rotondes rijdt u rechtdoor, vervolgens slaat u bij de stoplichten linksaf. U ziet nu aan uw rechterzijde P2 en P4 (Navigatie: Overste den Oudenlaan – Utrecht).

Voor een parkeerplaats op het Jaarbeursterrein betaalt u €3,50 per uur en €14 voor een hele dag.

Openbaar vervoer

 

Met het Centraal Station van Utrecht om de hoek, is het openbaar vervoer de gemakkelijkste manier om naar de Jaarbeurs in Utrecht te komen. Plan uw reis met het openbaar vervoer
Volg de borden ‘Jaarbeursplein’ en u loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs. Hier ziet u al snel de ingang van de drie beurzen aan uw rechterhand of u loopt door naar Entree Oost en volgt vervolgens de borden naar Hal 1.

Plan mijn reis
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners