Deelname mogelijkheden

Wilt u in contact komen met ruim 8.500 IT Professionals en –beslissers? Er zijn verschillende manieren om deel te nemen aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. 

Download de Factsheet van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017

Deelnamepakketten

Het deelnamepakket stelt u en uw organisatie in staat om al vanaf 2 maanden voor beurs in contact te komen met de doelgroep van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo middels uw online profiel, matchmaking, content marketing en andere tools. 

Wilt u actief uw doelgroep bereiken? In aanvulling op het ‘Basis’ deelnamepakket kunt u ook kiezen voor een uitgebreider deelnamepakket met daarin bijvoorbeeld een banner campagne, whitepaper promotie of advertentie in Computable Magazine om voorafgaand de beurs nóg meer onder de aandacht te komen.

We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kies uw standlocatie
Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo delen één beursvloer en biedt ruimte aan circa 150 exposanten. Op basis van beschikbaarheid zijn bent u vrij om zelf uw meest ideale stand locatie te kiezen. Hierin heeft u de keuze uit een rij-, hoek-, kop- of eiland locatie. De beursvloer is gesegmenteerd op basis van stand grootte en hoogte.

Bekijk de plattegrond

Standbouw
Een beursdeelname is niet compleet zonder standbouw. Jaarbeurs biedt hiervoor diverse standaard standbouw pakketten aan. Wilt u liever uw eigen stand bouwen? Dat kan ook!

Lees meer

Extra promotie
Combineer uw stand met extra promotie voor, tijdens en na de beurs.

Lees meer

Offerte

Wilt u liever meteen een offerte op maat? Bekijk dan op de digitale plattegrond de nog beschikbare stands. U ontvangt dan een voorstel van uw Sales – en Accountmanager per mail.

Tarieven

Heeft u interesse in deelname en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de accountmanagers.

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners