Wat is nieuw dit jaar?

Heb je het al gehoord? In juni 2019 hebben wij enkele van onze exposanten uitgenodigd om met ons te praten over de toekomst van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. Hier zijn de nodige tips en wensen uit naar voren gekomen, waar wij enthousiast mee aan de slag zijn gegaan. Lees hier welke vernieuwingen je aankomende editie al van ons kunt verwachten.

Wil jij ook profiteren van het vernieuwde Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Event app

Alle informatie in één app. Alles bij de hand én up-to-date. Vanaf de registratie is alle eventinformatie te vinden in de nieuwe event app voor een verbetering van de totaalbeleving én het gebruikersgemak van de bezoeker:

  • E-ticket
  • (Persoonlijk) programma
  • Online plattegrond
  • Exposantenoverzicht
  • Chatfunctie
  • Beoordeling van seminars

Guided tours

Experts van verschillende inhoudelijke partners begeleiden een groep bezoekers met dezelfde interesses of vraagstukken over de beursvloer. De expert presenteert eerst de trends en faciliteert de Q&A, waarna hij de bezoekers vervolgens langs de stands van relevante leveranciers op de beursvloer begeleidt. De rondleiding duurt ongeveer een uur. De tour eindigt in een lounge met een kopje koffie om nog even na te praten.

Onafhankelijk programma op de beursvloer

Afgelopen beursedities werd het onafhankelijk programma georganiseerd in het congrescentrum op de 1e verdieping. Dit jaar hoeven bezoekers de beursvloer echter niet meer te verlaten voor het bijwonen van een seminar. We breiden uit naar de naastgelegen beurshal, waardoor de theaters voor het onafhankelijk programma vanaf nu op de beursvloer zijn te vinden. 

Ook nieuw dit jaar: Computable Magazine Beursspecial

Omdat onderzoek onder onze bezoekers heeft aangetoond dat zij zich zo'n twee weken van tevoren gaan voorbereiden op hun beursbezoek, brengen we dit jaar precies op dat moment - in samenwerking met Computable - de Computable Magazine Beursspecial uit. Door te adverteren in dit magazine bereik je niet alleen de abonnees van Computable, maar óók alle bezoekers die zich tot dat moment hebben geregistreerd voor de beurs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download de brochure

Interesse in deelname?

Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid van jouw organisatie, het genereren van leads en/of het profileren van jouw organisatie als thought leader in de markt: we adviseren je graag over het behalen van jouw marketingdoelstellingen. Je hebt al een succesvolle deelname in slechts 4 stappen.
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners