VIP-PROGRAMMA
Gratis parkeren, lunchen in de exclusieve VIP lounge, toegang tot de netwerkborrel en 'reserved-seating' in de theaters. Deze ingrediënten vormen de perfecte combinatie voor iedere IT-professional die zijn bezoek aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo tot een waardevolle dag wil maken. Jij als exposant kunt dit mogelijk maken! Bezoekers waarderen jouw VIP-uitnodiging waardoor meedoen aan het VIP-programma zal leiden tot een beter resultaat van jouw beursdeelname.

WAT IS HET VIP-PROGRAMMA?

Bij het werven van de juiste bezoekers is de rol van exposanten essentieel. Uit onderzoek blijkt dat de meeste bezoekers het waarderen als ze door een exposant worden uitgenodigd om naar de beurs te komen. Nodig daarom jouw beste klanten en prospects uit met je persoonlijke registratielink. Schrijven relaties zich voor 11 oktober 2019 in via de persoonlijke registratielink? Dan kunnen zij in aanmerking komen voor VIP-toegang tot de beurs. Het VIP-programma is onderdeel van de deelname en dus geheel kosteloos.

Wie komen er in aanmerking voor het VIP-programma?

WEL:
  • Bezoekers met IT-functieomschrijving
  • Betrokken bij beslissingen voor IT-investeringen
  • Werkzaam bij Eindgebruikers, Buyers werkzaam in sectoren als Overheid, Zorg, Finance en Onderwijs
NIET:
  • Bezoekers zonder IT-functieomschrijvingen als Sales, Marketing, Commercieel Directeur en Consultant
  • Niet betrokken bij beslissingen voor IT-investeringen
  • Werkzaam bij IT-Resellers, IT-Distributeurs of IT-Leveranciers

Wat ontvangt een VIP?

check-icon-01.png  Een persoonlijke uitnodiging uit jouw naam
check-icon-01.png  Een speciale VIP badge
check-icon-01.png  Een gratis uitrijkaart voor het parkeerterrein
check-icon-01.png  Toegang tot de exclusieve VIP lounge op de beurs incl. drankjes en een gratis lunch
check-icon-01.png  De beste plaatsen voor de seminars; tot 10 minuten voor aanvang worden de eerste rijen in de seminarzalen gereserveerd voor VIPs
check-icon-01.png  Toegang tot de netwerkborrel na afloop van de eerste beursdag

DOE MEE IN 3 SIMPELE STAPPEN

check-icon-01.png

Nodig jouw relaties uit


Nodig vanaf 2 september 2019 al jouw relaties uit met jouw persoonlijke registratielink. Deze link is te vinden in het Serviceportaal. Schrijven je relaties zich voor 11 oktober 2019 in via jouw persoonlijke registratielink? Dan kunnen zij in aanmerking komen voor een VIP-toegang tot de beurs. Let op: Na 11 oktober kunnen je relaties zich nog steeds inschrijven, maar komen zij niet meer in aanmerking voor een VIP-toegang.
check-icon-01.png

Wij maken een selectie op basis van wie in aanmerking komt


Iedere bezoeker die zich heeft geregistreerd voor 11 oktober met de persoonlijke registratielink nemen we op in de selectieprocedure. Op basis van bovenstaande criteria selecteren we de VIPs. Je ontvangt een complete lijst van jouw VIPs van ons op 15 oktober 2019. Je hebt dan tot 18 oktober 2019 voor 17:00 uur de tijd om deze selectie te controleren en te bevestigen.
stap-01.png

Wij versturen de VIP-uitnodigingen


Tussen 21 en 25 oktober 2019 ontvangen de VIPS een speciale VIP-uitnodiging uit jouw naam. Op de dag van de beurs ontvangen de VIPs een VIP badge bij de reguliere printbalies bij de entrees en kun je inzien welke VIPs de beurs hebben bezocht.
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners