FAST LTA AG / Comex
Stand: 01.A091
2 Seminars
FAST LTA is gespecialiseerd in langdurige opslag van grote hoeveelheden data met geïntegreerde beveiliging. Door gepatenteerde methodes en technologieën zijn onze oplossingen uitermate veilig, geoptimaliseerd voor lage bedrijfskosten en onderhoudsarm.De Silent Cube, de compliant WORM-opslag voor alle data die nooit verloren mogen gaan, is sinds de introductie in 2008 in duizenden installaties bewezen en o.a. door KPMG voor archivering gecertificeerd.De Silent Bricks, het flexibele “COLD storage” systeem met transportabele opslagcontainers is bijzonder geschikt voor grote actieve archieven, als back-up opslag en als media-opslag, bijv. voor videoproducties.Alle FAST LTA oplossingen gebruiken daarbij de drievoudige beveiliging door Erasure Coding, Digital Audit en Disk Mix van standaard gegevensdragers.FAST LTA AG is 2007 opgericht en gevestigd in München, Duitsland. De klanten komen voornamelijk uit de branches gezondheidszorg, overheid, industrie, banken, verzekeringen en archieven.FAST LTA is ISO9001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.
Cyber Security
Digital Transformation & Control
Datacenter & Infrastructure Optimisation

Contact

Vogt 21
6422 RK
Heerlen Nederland
+31-43-3088400
TwitterLinkedIn

Seminars

To cloud or not to cloud - is that the question?

Axel Booltink
30-10-2019 | 10:15 -10:45Theater 14 Datacenter & Infrastructure Optimisation

To cloud or not to cloud - is that the question?

Axel Booltink
31-10-2019 | 10:15 -10:45Theater 14 Datacenter & Infrastructure Optimisation

Whitepapers

Producten en diensten

Silent Brick flexibel secundair storage systeem

Silent Bricks is een slot-gebaseerd secundair opslagsysteem voor archief, back-up en file-storage, zoals eDepot en PACS, KIS, RIS, EPD, on-line en offline back-up en ogestructureerde data.Configuraties gaan van de Drive met 1 of 2 slots (tot 48 TByte bruto) over de uitbreidbare Controller met 5 slots (tot 120 TByte bruto, uitbreidbaar) tot het systeem met honderden slots (tot meerdere Petabytes). De capaciteit schaalt hierbij online met het aantal slots, offline gewoon door het toevoegen van extra Silent Bricks.In de stevige aluminiumbehuizing kunnen met de Silent Bricks grote hoeveelheden data eenvoudig getransporteerd en offline bewaard worden, bijv. om aan voorschriften voor back-up te voldoen en aanvallen door ransomware te voorkomen.De ingebouwde lokale of remote replicatie op basis van enkele Bricks helpt tevens de veiligheid verder te verhogen, de complexiteit te verlagen en daardoor kosten te besparen.De losse Silent Bricks zijn in verschillende capaciteiten uitgerust met SSDs (3, 6 of 12 TByte bruto) of harddisks (12 of 24 TByte bruto) beschikbaar en per Silent Brick individueel te configureren.De geïntegreerde databeveiliging door erasure coding beschermt elke Silent Brick met viervoudige redundantie. De optionele WORM-beveiliging via hardware garandeert KPMG-gecertificeerde revisiebestendige en AVG-conforme archivering die voor alle toonaangevende toepassingen gecertificeerd is.Servicecontracten met looptijden tot 10 jaar garanderen langdurig zorgeloos gebruik van het systeem.

Silent Cubes WORM archiefstorage

Silent Cubes is het toonaangevende opslagsysteem voor revisiebestendige archivering voor data die nooit verloren mag gaan.De compacte kubussen zijn in bruto-capaciteiten van 6 tot 48 TByte beschikbaar, de capaciteit kan door toevoeging van additionele Silent Cubes tot in het Petabyte-bereik ook achteraf en stapsgewijs verhoogd worden.Lokaal erasure coding met viervoudige redundantie, beveiliging via hardware-WORM en zelfcontrole door digital audit zorgen voor hoogste dataveiligheid die door replicatie naar een tweede locatie nog verhoogd kan worden.Silent Cubes zijn door KPMG gecertificeerd voor revisiebestendige archivering en helpen aan wettelijke voorschriften zoals bewaarplichten en AVG te voldoen.Duizenden keren beproefd en marktleider in de Duitse medische sector zijn Silent Cubes voor honderden archiverings-, DMS/ERP- en PACS/KIS/RIS/EDP-oplossingen gecertificeerd.Door servicecontracten van tot 10 jaar en on-site service is het storingsvrije gebruik langdurig gewaarborgd.

Links

Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners