Isatis CyberSoft B.V.
Stand: 01.B062
Isatis CyberSoft ondersteunt middels onze CyberManager software organisaties, van MKB tot groot, bij het beheersen van privacy, informatie en cyber risico’s en de bijbehorende managementprocessen.

Organisaties krijgen hierdoor meer inzicht in de privacy-, informatiebeveiliging- en cyberrisico’s en kunnen deze beter beheersen met passende maatregelen om de cyberweerbaarheid te verhogen en te voldoen aan de AVG/GDPR.De CyberManager helpt bij de implementeren van standaarden zoals de ISO 27001, BIO, NEN7510 en wetgeving zoals de AVG, Wbni etc. en het behalen van de bijbehorende eventuele certificeringen.

De software is gebaseerd op een integrale aanpak voor informatiebeveiliging, privacy en Cybersecurity en biedt op een aantal focus gebieden oplossingen, te weten:
  • Managementsysteem voor Governance op basis van een Plan-Do-Check-Act cyclus, integraal Risicomanagement (BIA-DPIA Assessments) en Compliance aan normen.
  • Risicobewustzijn training en toetsenTechnische kwetsbaarheden analyse voor het scannen van de beveiliging van de aan het internet gekoppelde systemenIntegraal verwerkingsregister, Incident en Datalek management
  • Geïntegreerde BBMcare oplossing

De CyberManager is bij uitstek geschikt u te ondersteunen bij het implementeren van een Information Security Management System (ISMS) of een Privacy Information Management System (PIMS) en helpt tevens organisaties te voldoen aan de EU Cyber Security wetgeving (WBNI/NIS directive).

Tijdens de InfoSecurity beurs treft u op onze stand de CyberManager partners StoneField en DoTheRightTing aan. Tevens is de CyberManger partner Isatis CyberSecurity ook op de beurs aanwezig op stand 01.A061. Wij zien u graag op onze stand op 30 en 31 oktober!

Contact

Keizer Karelplein 32
6511 NH
Nijmegen Nederland
024-3297772

Whitepapers

Producten en diensten

CyberManager

Meer informatie over de CyberManager vindt u hier: https://www.cybermanager.nl

Links

Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners