Tedas Security Solutions
Stand: 01.A063
Wij van Tedas zien het als een uitdaging om de samenleving veiliger te maken. Als baanbrekend IT- bedrijf en expert in videodistributie en informatiebeveiliging zijn we daar dag en nacht mee bezig.

Wat we doen? We helpen organisaties om hun mensen, eigendommen en belangen met de meest effectieve systemen te bewaken. Daarvoor ontwikkelen, maken, installeren en beheren we innovatieve high-end security producten en leveren we specialistische diensten.

Contact

Mercuriusweg 45
6971 GV
Brummen Nederland
0575-575725
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Stealth

Stealth is een flexibele software-gedefinieerde beveiligingsoplossing als toepassing voor microsegmentatie. Stealth maakt gebruik van microzones waarbinnen systemen worden gegroepeerd. Alle communicatie binnen een microzone is volledig gecrypteerd waardoor niet inzichtelijk is welke poorten worden gebruikt voor communicatie. Interne firewalls worden hierdoor overbodig waardoor een simpeler en beter beheersbaar netwerk wordt gerealiseerd. Mocht de muur van het kasteel worden doorbroken dan is er nog steeds niets zichtbaar waardoor een datalek nagenoeg onmogelijk wordt

Voordelen:
- Eenvoudige op identiteit gebaseerde microsegmentatie
- Data encryptie
- Uw kritieke assets verbergen
- Adaptieve beveiliging inschakelen
- Het voorkomen van fraude
- Beveiliging van legacy software (Windows XP, Windows 7)

Links

Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners