Contec B.V.
Stand: 01.A037
Contec B.V. is een gespecialiseerd distributeur van IT-beveiligingsoplossingen voor netwerken en biedt producten en ondersteuning aan channelpartners in de Benelux. De 'value add' van Contec B.V. komt voort uit actuele kennis en jarenlange ervaring binnen de security-branche. 

Omdat Contec ernaar streeft dat klanten het maximale uit IT-security halen, bestaat het portfolio uit producten waar intern veel ervaring mee is opgedaan. De hieruit voortkomende expertise resulteert in op maat gemaakt advies door gespecialiseerde IT-consultants. Contec biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van technische en commerciele ondersteuning en distribueert beveiligingsoplossingen van :

  • Webroot    : AntiVirus
  • FileCap      : Verstuur én ontvang grote bestanden veilig en “cloudless"
  • Mojo           Next-Generation Wifi-infrastructuur; intelligente cloud-managed Wifi
  • Hillstone    : Complete, intelligente network security voor bedrijven en datacenters 
 
De levering van producten vindt altijd plaats via resellers, evenals ondersteunende services op het gebied van pre-sales, sales, implementatie en doorlopende nazorg.
 
Contec B.V. verzorgt certificeringstrainingen voor de producten in portfolio die gevolgd kunnen worden door resellers en eindgebruikers.

Contact

Kopersteden 24 4
7547 TK
Enschede Nederland
+31 53 4285610
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Mojo Networks

Contec introduceert Mojo Networks, een wifi-oplossing die u voorziet van een stabiel wifi-netwerk dat zélf problemen oplost en bedreigingen buiten de deur houdt.

Ergert u zich ook zo aan wifi-problemen?

Wifi is de levensader van bijna elk bedrijf. Logisch, want naast e-mail gebruiken we ook steeds meer zakelijke cloud-toepassingen. Wifi die niet goed functioneert is dan ook een grote bron van frustratie. Het oplossen van wifi-problemen kost IT-managers veel hoofdbrekens én tijd. 

Geldt dit ook voor u? Dan is het tijd voor wifi van Mojo Networks!

Mojo doet namelijk al het werk voor u! Mojo lost problemen zélf proactief op en geeft u zo weer meer tijd voor andere zaken.


Hillstone Networks

Contec introduceert Hillstone Networks, producten van de Intelligent Next Generation Firewall die zich van anderen onderschiedt door de inzet van Behavioral Intelligence.

Bedrijven worden momenteel geconfronteerd met complexe beveiligingsuitdagingen, terwijl cyberbedreigingen zich in hoog tempo blijven ontwikkelen. Deze bedreigingen zijn intelligent, gaan autonoom te werk en zijn steeds lastiger te detecteren. De meest gebruikte security appliances bieden vaak niet afdoende bescherming tegen de technieken die aanvallers van netwerken gebruiken. Ter bescherming, kunnen organisaties de bestaande beveiligingsoplossing hierop inrichten, mits deze de opties hiervoor biedt.

Hillstone Networks voorziet in een zeer breed security porfolio en kan door de inzet van Behavioral Intelligence met high-performance networking, aanvallen en bedreigingen binnen een paar minuten signaleren en tegengaan. Hillstone Networks is door Gartner genoemd als innovator op het gebied van Layered Defence in Network Security en is gepositioneerd in drie Magic Quadrants.

Links

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners