Contec B.V.
Stand: 01.A037
Contec B.V. is een gespecialiseerd distributeur van IT-beveiligingsoplossingen voor netwerken en biedt producten en ondersteuning aan channelpartners in de Benelux. De 'value add' van Contec B.V. komt voort uit actuele kennis en jarenlange ervaring binnen de security-branche. 

Omdat Contec ernaar streeft dat klanten het maximale uit IT-security halen, bestaat het portfolio uit producten waar intern veel ervaring mee is opgedaan. De hieruit voortkomende expertise resulteert in op maat gemaakt advies door gespecialiseerde IT-consultants. Contec biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van technische en commerciele ondersteuning en distribueert beveiligingsoplossingen van :

  • FileCap      : Verstuur én ontvang grote bestanden veilig en “cloudless"
  • Hillstone    : Complete, intelligente network security voor bedrijven en datacenters  
  • Webroot    :  AntiVirus
  • Mojo           Next-Generation Wifi-infrastructuur; intelligente cloud-managed Wifi

De levering van producten vindt altijd plaats via resellers, evenals ondersteunende services op het gebied van pre-sales, sales, implementatie en doorlopende nazorg.
 
Contec B.V. verzorgt certificeringstrainingen voor de producten in portfolio die gevolgd kunnen worden door resellers en eindgebruikers.

Contact

Kopersteden 24 4
7547 TK
Enschede Nederland
+31 53 4285610
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

FileCap

VEILIG VERTROUWELIJKE BESTANDEN DELEN

Als ICT-reseller of -dienstverlener herkent u het ongetwijfeld: veel van uw klanten verzenden regelmatig grote of gevoelige bestanden via (gratis) clouddiensten als bijvoorbeeld WeTransfer. Zij realiseren zich daarbij vaak niet dat die bestanden ergens onbeveiligd in de Cloud verdwijnen. In veel gevallen is dit onwenselijk, strafbaar en zelfs gevaarlijk voor hun organisatie. Contec biedt, als producent en exclusief distributeur, een veilig alternatief voor de bekende publieke clouddiensten aan u en uw klanten: FileCap!

Natuurlijk bent u als ICT-dienstverlener op de hoogte van de AVG/GDPR-wetgeving en weet u dat het van groot belang is om precies te weten waar data opgeslagen is, wie er toegang toe heeft gehad en hoe deze informatie beveiligd is. Met FileCap zijn gebruikers bij uw klanten altijd op de hoogte waar hun data opgeslagen is. Namelijk in hun eigen (DMZ) netwerkomgeving die u voor hen heeft ingericht. En met inachtneming van uw SLA en de verwerkersovereenkomst.

Hillstone Networks

IT-SECURITY DIE WERKT! GELAAGDE BEVEILIGING VAN HILLSTONE

Hillstone Networks, producten van de Intelligent Next Generation Firewall die zich van anderen onderschiedt door de inzet van Behavioral Intelligence.Bedrijven worden momenteel geconfronteerd met complexe beveiligingsuitdagingen, terwijl cyberbedreigingen zich in hoog tempo blijven ontwikkelen. 

Deze bedreigingen zijn intelligent, gaan autonoom te werk en zijn steeds lastiger te detecteren. De meest gebruikte security appliances bieden vaak niet afdoende bescherming tegen de technieken die aanvallers van netwerken gebruiken. Ter bescherming, kunnen organisaties de bestaande beveiligingsoplossing hierop inrichten, mits deze de opties hiervoor biedt.

Hillstone Networks voorziet in een zeer breed security porfolio en kan door de inzet van Behavioral Intelligence met high-performance networking, aanvallen en bedreigingen binnen een paar minuten signaleren en tegengaan. 

Webroot

WEBROOT MULTI-VECTOR BESCHERMING 

Bescherm uw endpoints tijdens alle fases van een cyber-aanval De Next Generation endpoint-producten van Webroot met Webroot Multi-Vector Protection voorzien organisaties van krachtige gebruikersbeveiliging, mobiele bescherming, endpoint-beveiliging en webbeveliging.  

Door de inzet van multi-vector bescherming is Webroot in staat om endpoints én gebruikers in alle fasen van een cyberaanval te beveiligen.

Mojo Networks

Mojo Networks, een wifi-oplossing die u voorziet van een stabiel wifi-netwerk dat zélf problemen oplost en bedreigingen buiten de deur houdt.

Ergert u zich ook zo aan wifi-problemen?Wifi is de levensader van bijna elk bedrijf. Logisch, want naast e-mail gebruiken we ook steeds meer zakelijke cloud-toepassingen. Wifi die niet goed functioneert is dan ook een grote bron van frustratie. Het oplossen van wifi-problemen kost IT-managers veel hoofdbrekens én tijd. Geldt dit ook voor u? 

Dan is het tijd voor wifi van Mojo Networks!Mojo doet namelijk al het werk voor u! Mojo lost problemen zélf proactief op en geeft u zo weer meer tijd voor andere zaken.

Links

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners