iSOC24
Stand: 01.A034
2 Seminars
iSOC24 levert oplossingen die het voor organisaties mogelijk maken om - in control - te geraken en te blijven over de graad van hun informatiebeveiliging en te controleren of wordt voldaan aan de gestelde norm. Ons palet met zorgvuldig samengestelde oplossingen biedt aan organisaties de mogelijkheid om de voor hun specifieke omgeving relevante risico’s vast te kunnen stellen en deze in real-time het hoofd te kunnen bieden.

Los van elkaar werken deze oplossingen uitstekend, maar als ze met elkaar worden gecombineerd worden ontstaat een nog krachtiger ecosysteem dat op basis van verdere verrijking nog beter in staat is om de vinger op de zere plek te kunnen leggen. Verrijking wordt bereikt doordat de output van de ene oplossing kan worden gebruikt als input voor de andere oplossing.

Door een strategische samenwerking aan te gaan met onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers en partners, kunnen wij de best beschikbare oplossingen naar de markt brengen en deze vormgeven met een 24/7 “intelligence-driven” SOC dienstverlening.

Het portfolio van iSOC24 bestaat uit de navolgende oplossingen:

• Vulnerability Management & Penetration Testing (Rapid7)
• Crowd Sourced Security Testing (Synack)

• Endpoint Security, Incident Response & NextGen Antivirus (Carbon Black)
• Cloud Access Security Broker (Bitglass)
• Auditing & Governance (Netwrix)

• Security Information & Event Management (LogPoint)
• Machine Learning & Artificial Intelligence (Darktrace)

• Threat Intelligence Feeds (Blueliv)
• Threat Intelligence Platform (ThreatQ)

Het vermogen van organisaties om continu de veiligheid van hun data te kunnen garanderen en de business behoefte optimaal te kunnen invullen wordt steeds meer een kritieke factor van succes. Hierdoor dienen organisaties in staat te worden gesteld om te blijven innoveren en zich snel aan te kunnen passen aan de steeds veranderende ontwikkelingen, zonder dat dit een verhoogd risico met zich meedraagt.

Wij hebben ons ten doel gesteld om organisaties te ontzorgen en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste oplossingen waarmee risico’s in real-time in kaart worden gebracht en gemonitord worden, waardoor men op adequate wijze om kan gaan met incidenten en nog beter bepalen welke volgende set aan maatregelen daadwerkelijk verdere gevolgschade kan beperken.

Naast het adviseren en het leveren van hierboven genoemde oplossingen, kunnen wij ook zorgdragen voor de bijbehorende implementatie alsmede het beheer.
Cyber Security
Privacy, Governance & Risk Management

Contact

Erasmusweg 2 B
4104 AK
Culemborg Nederland
+31 345 506105
TwitterLinkedIn

Seminars

Bringing Hacker-Powered Security Testing to DevOps SDLC

Andy Condliffe
Solutions Architect EMEA, Synack
31-10-2018 | 14:45 -15:15Theater 09 Cyber Security

How to secure your data when moving to cloud?

Martijn Duijm
Regional SE Director Nordics, Benelux and Middle Ea, Bitglass
01-11-2018 | 14:45 -15:15Theater 09 Cyber Security

Whitepapers

Producten en diensten

ThreatQ

ThreatQ is een open en uitbreidbaar threat intelligence platform dat zowel standaard- als maatwerk integratie biedt met een diversiteit aan feeds en security maatregelen. Door middel van deze integraties zorgt het platform ervoor dat het aggregeren, operationaliseren en het gebruik van threat intelligence over de gehele infrastructuur wordt geautomatiseerd. Het platform kan voor meerdere doeleinden worden ingezet waardoor de effectiviteit van uw huidige security maatregelen wordt verhoogd.

Bitglass

De Bitglass oplossing biedt toegangscontrole en zorgt voor het veilig delen van gegevens en biedt tegelijkertijd DLP (data loss prevention) policies (bijv. vinden van GDPR data) in meerdere cloud omgevingen. Bescherm uw gevoelige data terwijl deze gesynchroniseerd wordt naar elk soort device zonder het gebruik van software op deze apparaten.

Blueliv

De Blueliv feeds bieden elke organisatie het vermogen om de tegen hen gerichte dreigingen op te kunnen sporen en om door middel van geautomatiseerde meldingen te achterhalen welke aanvalssoort kwaadaardige aanvallers gebruiken en wat de potentiële IOCs zijn. Met deze kennis kunnen organisaties de juiste maatregelen nemen om aanvallen af te wenden. Blueliv verkent en analyseert voortdurend duizenden bronnen zodat zeer specifieke intelligence kan worden aangeleverd.

Netwrix

Netwrix Auditor is een visibility- en governance platform waarmee organisaties inzicht kunnen krijgen in de changes, configuraties en toegang tot de systemen in de lokale netwerkomgeving en in hybride cloud omgevingen. Het platform biedt daarnaast de mogelijkheid om het afwijkend gedrag in kaart te brengen en om dreigingspatronen te kunnen onderzoeken voordat zich een datalek voordoet.

Rapid7

Rapid7 biedt Security Risk Intelligence oplossingen waarmee u een dieper inzicht verkrijgt in de werkelijke bedreigingen en daardoor uw bedrijfskritische zakelijke eigendommen nog beter kunt beschermen. Security Risk Intelligence oplossingen kwalificeren en meten risico’s aan de hand van een viertal parameters, namelijk: kwetsbaarheid, waarschijnlijkheid, impact en afzwakking.

LogPoint

De betaalbare, intelligente, eenvoudig te implementeren en onderhouden SIEM oplossing van LogPoint, verzamelt gebeurtenissen en incidenten vanuit miljoenen loggegevens in welke infrastructuur, van welke grootte dan ook. Gefilterde en gecorreleerde resultaten worden gepresenteerd in een gemakkelijk te begrijpen en te bedienen dashboard. De oplossing is zowel in de breedte als in de diepte zeer schaalbaar en kan worden geïnstalleerd als software, een virtuele machine of als appliance.

Carbon Black

Endpoint security oplossing die zowel voor detectie, bescherming, maar ook response zorgt. De oplossing is specifiek ontworpen om actuele en nieuwe bedreigingen waar veel organisaties door worden geteisterd het hoofd te bieden. Daarnaast biedt de oplossing voortdurende bescherming op Windows, Mac en Linux endpoints en servers.

Synack

Synack vindt, beoordeelt en rangschikt de kritische kwetsbaarheden in zelfs de meest ingewikkelde, compliance gedreven organisaties. Synack heeft als missie om samen met haar klanten, in plaats van enkel te voldoen aan compliance voorwaarden, daadwerkelijk veiligheid te bieden. Door middel van de over de gehele wereld verspreide security experts wordt door Synack een vanuit het perspectief van een hacker gedreven aanpak geboden. Hiermee kunnen organisaties zich beter beschermen tegen aanvallen.

Darktrace

Darktrace is het leidende AI bedrijf in de cybersecurity sector. Darktrace is opgericht door wiskundigen. Het door hen ontwikkelde gepatenteerde Enterprise Immune System maakt gebruik van AI algoritmen om cyberdreigingen te kunnen detecteren en erop te reageren in diverse verschillende digitale omgevingen, inclusief cloud- en gevirtualiseerde netwerken, IOT en industriële (ICS) omgevingen. De Darktrace technologie is zelflerend, vereist geen setup en identificeert geavanceerde dreigingen van binnen en buiten in real-time, inclusief zero-days.

Links

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners