Hewlett Packard Enterprise
Stand: 01.L007
1 Seminars
Technologie voor 'what's next'

HPE helpt haar klanten om technologie te gebruiken om sneller nieuwe ideeën naar de markt te brengen. Ideeën en diensten, die meerwaarde leveren zodat deze op hun beurt industrieën, markten en levens kunnen transformeren.Sommige van onze klanten werken met traditionele IT-omgevingen. Velen maken de overstap naar een beveiligde, cloud-enabled, mobiel-vriendelijke infrastructuur. Veel organisaties vertrouwen op een combinatie van beide. In welke fase van de transitie u ook bent, HPE biedt de technologie en oplossingen om u te helpen slagen.

Technologie als motor voor transformatie
Wij maken, samen met onze technologie partners, IT-omgevingen efficiënter, productief en veilig, waardoor snelle, flexibele reacties op een snel veranderend concurrentielandschap mogelijk zijn. Gezamenlijk met onze partners stellen wij organisaties in staat om snel op ideeën en innovaties te reageren door infrastructuren èn totaaloplossingen te leveren die gemakkelijk kunnen worden samengesteld en flexibel, wendbaar en efficiënt zijn om te voldoen aan steeds veranderende eisen.

Oplossingen die u nodig hebt om te slagen
Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten, advies en ondersteunende diensten in één pakket. Daarmee maken wij het verschil. Wij zijn technologieleiders in servers, storage, bedrade en draadloze netwerken, converged systems, software, services, cloud èn Intelligent Edge en Internet of Things-oplossingen. En met op maat gemaakte financieringsoplossingen en de juiste strategie, kunnen wij de juiste technologische oplossingen bieden voor uw unieke zakelijke doelen.

Innovatie voor vandaag en morgen
Hewlett Packard Enterprise is al bijna 80 jaar leidend in innovatie. Ons intellectuele eigendom en de wereldwijde mogelijkheden voor onderzoek en ontwikkeling maken deel uit van een innovatieroadmap die is toegerust om organisaties van elke omvang te helpen de transitie te maken naar de technologie van morgen.

Worstelt u met vraagstukken als Hybrid IT, multi cloud, data management, IoT, mobility & networking of beheer? Schrijf u dan in voor één van onze sessies in het seminar programma en maak een afspraak op ons Meeting Point. We bespreken graag de laatste trends en ontwikkelingen met u!

Contact

Stroombaan 16
1181 VX
Amstelveen Nederland
+31 20 5476911
TwitterLinkedIn

Seminars

Data 'At Your Service'? Containers zijn de volgende stap naar de beste data portabiliteit

Marcel de Bont
Enterprise Architect & Account Chief Technologist, Hewlett Packard Enterprise
Artificial & Data Intelligence
Cloud Computing
Datacenter & Infrastructure Optimisation
09-04-2020 | 13:15 -13:45Zaal 110

Whitepapers

Producten en diensten

Hewlett Packard Enterprise heeft met HPE Primera een storageplatform dat gericht is op mission-critical applicaties en consolidaties op grote schaal. 
HPE Primera maakt gebruik van het geavanceerde AI-platform HPE InfoSight, dat zaken automatiseert waardoor er minder tijd hoeft worden te besteed aan het beheer van opslag. Infosight heeft het vermogen om problemen te voorspellen en te voorkomen en de prestaties van toepassingen te versnellen.

Links

Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners