Zerto
Stand:
Zerto versnelt de digitale transformatie van zijn klanten door een einde te maken aan de risico’s en complexiteit rond IT-modernisering en cloud computing. Zerto vervangt meerdere legacy oplossingen door één platform voor IT Resilience en verandert daarmee de manier waarop disaster recovery, gegevensbescherming en cloud-omgevingen worden beheerd. Het softwareplatform van Zerto brengt continue beschikbaarheid naar omgevingen van grootzakelijke omvang om een ‘always on’ klantenervaring mogelijk te maken en de verplaatsing van workloads te vereenvoudigen. Organisaties kunnen daarmee hun applicaties beschermen, herstellen en verplaatsen binnen en tussen hybride en multi-cloudomgevingen. Wereldwijd vertrouwen meer dan 6.000 organisaties op de IT Resilience-oplossingen van Zerto. Deze bieden ondersteuning voor Microsoft Azure, IBM Cloud, AWS, Sungard en omgevingen van meer dan 350 cloud services providers.

Ga voor meer informatie naar www.zerto.com of meld u vandaag nog aan voor Zerto's IT Resilience Roadshow Nederland op 18 oktober 2018.

Contact

Theale Lakes Business Park 18
RG7 4GB
Reading United Kingdom
+44 203 608 6000
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Implementeer Enterprise class VM-level one-to-many replicatie en recovery orkestratie in één oplossing.

https://www.zerto.com/products/on-premise-disaster-recovery/

Controle en flexibiliteit om uw data te verplaatsen naar, vanuit en tussen 300 clouds waaronder Azure, IBM Cloud en AWS.

https://www.zerto.com/products/disaster-recovery-to-the-cloud/

Zerto’s IT Resilience Platform voegt backup, disaster recovery en cloud mobility oplossingen samen in een enkel, eenvoudig en schaalbaar platform.

https://www.zerto.com/zerto-it-resilience-platform/

Continue gegevensbescherming met de best mogelijke replicatie biedt uw de scherpst mogelijke RTO’s en RPO’s. Bij herstel gaat niet alleen over data, het gaat over het beschermen van de continuïteit van uw organisatie. Zerto’s IT Resilience Platform gebruikt application consistency grouping om applicaties te beschermen tezamen met al hun afhankelijkheden. Continuous journal-based recovery stelt u in staat om terug te gaan tot ieder gewenst punt in tijd, voor korte en lange termijn retentie.

Orchestration and Automation is ingebouwd om efficiënter beheer van workloads op grote schaal mogelijk te maken met minimale aanraking, zodat IT-resources zich kunnen richten op innovatie en de implementatie van services die het bedrijf helpen efficiënter te werken. Geen last meer van geplande onderbrekingen - zoals testen en compliance - is ook een essentieel onderdeel van een veerkrachtige infrastructuur.

Analytics and Control stelt bedrijven in staat om te optimaliseren, problemen op te lossen en te plannen met volledige zichtbaarheid van multi-site en multi-cloud-omgevingen. Intelligente dashboards, live en historische gegevens verzameld met Zerto Analytics helpen bedrijven om te voldoen aan SLA's en compliant te blijven.

https://www.zerto.com/zerto-analytics/

Links

Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners