Future Lab

Computable Future Lab

Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op en veranderen de IT-sector sneller dan sommige bedrijven kunnen bijhouden. Welke nieuwe ontwikkelingen en toepassingen zijn interessant en relevant voor uw organisatie? In het Computable Future Lab maakt u kennis met inspirerende toepassingen van de belangrijkste technologische trends. Exposanten in het Computable Future Lab laten de bezoekers van de Infosecurity, Data & Cloud Expo beurs hun oplossingen ervaren doormiddel van het geven van  een user experience.

Technologische trends

In het Computable Future Lab ontmoet u een grote diversiteit aan innovaties en innovatieve organisaties. U kunt er bijvoorbeeld inspirerende early phase startups ontmoeten, maar ook gerenommeerde bedrijven laten u graag kennismaken met hun belangrijkste innovaties.

Deze technologische trends kunt u in het Computable Future Lab verwachten:
- Blockchain
- Virtual reality
- Augmented reality
- Artificial intelligence
- Machine learning
- 3D modeling
En uiteraard vindt u er innovaties op het gebied van security en cloud-toepassingen.

Blijf op de hoogte

Innovatieve organisaties kunnen zich nog aanmelden voor deelname. Het bovenstaande overzicht zal daarom in de komende tijd verder groeien. Wellicht kunt u zelfs de laatste ruimtevaart innovaties, Neurowetenschappelijke toepassingen en 3D printing toepassingen ontdekken. Registreer u voor de Infosecurity, Data & Cloud Expo beurs om op de hoogte te blijven.

Computable