Computable Future Lab - Ontmoet de toekomst van IT
Future lab - 290x300.png
Voor het derde jaar op rij is het Computable Future Lab onderdeel van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. Startups en scale-ups geven een kijkje in de nabije toekomst. Hoe ziet een quantified world er uit? Een wereld waarin slimme algoritmes op basis van onze digitale voetafdruk meer over ons weten dan onze vrienden. Digital identity en artificial intelligence zwengelen de discussie over privacy verder aan. Wie is de eigenaar van data? Hoe interacteren mensen en machines met elkaar in deze wereld? En wat is de invloed van GDPR op deze ontwikkelingen? Is blockchain het antwoord op alle vragen omtrent dit onderwerp? En waar kan blockchain voor meer disruptie zorgen?
Ook besteden wij op het Computable Future Lab aandacht aan cyber security. De oplossingen op dit gebied worden steeds slimmer en beter. En op het Computable Future Lab is ook aandacht voor wat sommige mensen de zwakste schakel noemen; de rol van medewerkers. Zelfs als mensen en techniek nauw samenwerken bij het voorkomen van digitale inbraken en andere bedreigingen, is 100% veiligheid nooit te garanderen. Daarom kunt u op het Computable Future Lab ook kennismaken met de digitale forensisch experts van de toekomst.

Kom op 31 oktober en 1 november naar Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht en ontdek de digitale wereld van morgen.

 

Eerste preview deelnemers Computable Future Lab 2018

Brooklyn Partners

Hoe zetten Nederlandse organisaties security awareness in als human firewall? Zijn medewerkers de zwakste schakel op cyber security gebied? Brooklyn Partners kent het belang van bewustzijn als geen ander. Als adviseur van grote bedrijven hebben zij de ervaringen verwerkt in een serious game die de weerbaarheid van medewerkers tegen (sociale) hackers vergroot. Benieuwd naar hoe jouw organisatie ervoor staat? Doe de Security Awareness check op het Computable Future Lab.

Faktor B.V.

Als vooruitstrevend bedrijf dat de regie over persoonlijke data terug in handen geeft van gebruikers zonder het belang van commerciële bedrijven uit het oog te verliezen, is het bijzonder om te weten dat zij als blockchain startup zijn opgericht maar inmiddels van blockchain afgestapt zijn. De oplossing is immers belangrijker dan de technologie. De unieke oplossingen en het inspirerende verhaal zijn terug te vinden op het Computable Future Lab.

PPSK-Kiosk

Het is algemeen bekend dat openbare WiFi-netwerken niet het toonvoorbeeld van veiligheid zijn. De PPSK-Kiosk geeft bedrijven de mogelijkheid om hun openbare netwerk om te toveren in persoonlijke beveiligde netwerken voor haar gebruikers. Eenvoudig, snel en veilig. Deze veelbelovende startup laat graag zien hoe zij dit in een handomdraai mogelijk maken.

REQON Security

REQON Security is een snelgroeiende organisatie, opgezet door twee gedreven, jonge ethische hackers met een innovatieve mindset. De unieke  benadering van cyber security maakt REQON Security een veelbelovend bedrijf om in de gaten te houden.

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners