Future Lab - Ervaar de nieuwste technologie
Ervaar de nieuwste technologie in het Computable Future Lab. Maak kennis met inspirerende toepassingen van de belangrijkste technologische trends.

Technologische trends

In het Computable Future Lab ontmoet u een grote diversiteit aan innovaties en innovatieve organisaties. U kunt er bijvoorbeeld inspirerende early phase startups ontmoeten, maar ook gerenommeerde bedrijven laten u graag kennismaken met hun belangrijkste innovaties.

Maak in het Computable Future Lab kennis met de laatste trends op het gebied van:

  • Blockchain
  • Virtual reality
  • Augmented reality
  • Artificial intelligence
  • Machine learning
  • 3D modeling
Future lab - 290x300.png

Technologie van de toekomst

Passwordless multi-factor authentication!

Ockel Sirius A Prototype 2.0, a closer look

StackState - One Team, One Goal

Deelnemers Computable Future Lab

Sezame

Biometrische IT beveiliging op het allerhoogste niveau. De unieke gepatenteerde technologie heeft Sezame de nominatie voor Oostenrijkse Staatsprijs 2017 opgeleverd.

WEM

WEM Modeler introduceert ZoomBIM, de oplossing om snel en eenvoudig webapplicaties mee te ontwikkelen en beheren.

Ockel Computer

Zijn Ockels de opvolger van de laptop en tablet? Ockel is de ontwikkelaar van ’s werelds krachtigste, volwaardige pocket computer.

StackState

De toekomst van Stacking in een innovatief en gemakkelijk beheerbare en schaalbare omgeving. StackState inspireert u in korte tijd over het verbeteren van uw IT-landschap.

Bitsensor

Laat u zien hoe je een cyber attack binnen 0.5 seconde identificeert en voorkomt. Door IBM in 2015 uitgeroepen tot 1 van de 10 meest veelbelovende startups –wereldwijd!-

It's Teamwork BusinessITscan

IT’s Teamwork levert de BusinessITScan, waarmee organisaties digitaal verbeteren zonder lang en duur adviestraject. Het realtime adviesrapport geeft uw organisatie inzicht in de zes IT-succesfactoren en de GDPR-readiness.

Meetroo

Meetroo maakt dat inzichtelijk waar u inzicht in wilt hebben. Computable Expert en Chief Storyteller Maarten Visser laat zien hoe je eenvoudig voortgang, resultaten en informatie kunt ontsluiten zonder ingewikkelde ERP oplossingen nodig te hebben.

ETTU

Bekend en vertrouwd als Microsoft Azure en Office 365 partner. ETTU laat zich ditmaal van een andere kant zien en laat u kennismaken met de toekomst van Augmented Reality.

Social Checkpoint

IT is vaak lastig om te ontwikkelen en te beheren. Al enige tijd is de trend om IT te versimpelen. Social Checkpoint laat u de simpelste manier van een website bouwen zien die eenvoudig de doelgroep direct bereikt.

Magnitude space

‘’Space is the next frontier’’ –Elon Musk, SpaceX-. Magnitude Space laat u op het gebied van connectiviteit de voordelen van ruimtevaarttechnologie op aarde ervaren.

Tiny Giants

Hoogwaardige custom 3D modeling en contentcreatie. Als jong bedrijf werken zij hard aan het verfraaien van onze digitale samenleving.

IPTA Group

ITPA Group spoort IT storingen van hardware, software, netwerk en applicaties op met behulp van Artificial Intelligence. Naast het opsporen van storingen voorkomt ITPA Group dat kleine (en grote) storingen tot grote problemen leiden.

Asperitas

Al jaren neemt de hoeveelheid data exponentieel toe. Dit zorgt voor een grote druk op datacenters. Asperitas laat zien dat datacenters groener, goedkoper en stabieler kunnen zijn als je ze onderdompelt in een innovatieve en unieke vloeistof.

VR escaperoom TIME

Virtual Reality is al enkele jaren in opkomst. De doorontwikkeling van VR zorgt voor hele inspirerende toepassingen. VR Escaperoom TIME heeft een unieke interpretatie van Mixed Reality.

Signaturit

De door veel grote organisaties gebruikte slimme applicatie om op gecertificeerde wijze belangrijke documenten te ondertekenen en veilig te verzenden.

Sematext

Sematext biedt organisaties de mogelijkheid om applicatie, server, sensor logs en metrics te verzamelen. Door afwijkingen te detecteren en ChatOps te integreren kunnen organisaties bedreigingen al vroeg detecteren, alerts naar incident management platforms sturen en automatisch beveiligingsmaatregelen activeren.

BITSENSOR

Social Checkpoint

Magnitude Space

TinyGiants

Asperitas

VR Escape Room TIME

Sematext

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners