Technologie Arena

Dit jaar kunt u voor het eerst aanwezig zijn in de Technologie Arena. In dit theater staat de interactie tussen spreker en publiek centraal. De insteek van de Arena is daarmee iets anders dan die van de sessies op de beurs. Niet alleen de omvang, maar ook de inrichting is naar een Lagerhuis opstelling gegaan, om zo meer interactie met de sprekers en bezoekers mogelijk te maken. Peter van Eijk en Robert van Vliet treden respectievelijk woensdag en donderdag op als dagvoorzitter en zullen de spreker en publiek prikkelen om alle informatie naar boven te krijgen.

Over Peter van Eijk
Peter van Eijk is woensdag 1 november dagvoorzitter in de Technologie Arena. Peter is een van 's werelds meest ervaren onafhankelijke cloud trainers. Sinds 2011 is hij full-time cloud trainer en coach, met een focus op cloud security, governance en risk management. In het verleden heeft hij gewerkt voor , Bakkenist, EDS, EUnet, Universiteit Twente, en vele klanten van Deloitte, veelal op het gebied van ontwerp en besturing van digitale infrastructuren. Peter is de auteur van ‘de Kijk van van Eijk’ voor het vakblad Computable." Lees de artikelen hier.

Over Robert van Vliet
Robert van Vliet is donderdag 2 november dagvoorzitter in de Technologie Arena. Robert is sinds 1996 actief met overheid en internet. Hij is sinds 2013 voorzitter van Cascadis, de beroepsvereniging van online professionals in de publieke sector, die hij in 2003 mede heeft opgericht. Zijn carrière begon bij de Belastingdienst, waar hij vooral actief is geweest met communicatie rond grote ICT-projecten zoals de landelijke invoering van SAP. Daarna is hij overgestapt naar de gemeente Apeldoorn waar hij in 1998 als projectleider Digitaal Stadhuis de website van deze 160.000 inwoners tellende gemeente onder zijn hoede kreeg. Sinds 2000 werkt Van Vliet met zijn adviesbedrijf voor communicatie & dienstverlening, Intercity.nl voor de publieke sector in diverse functies met onder meer digitalisering, communicatie en dienstverlening als aandachtsgebied. Hij schrijft daarnaast ook regelmatig columns voor Computable. Lees de artikelen hier.  

Alle sessies in de Arena’s zijn gerelateerd aan één van de thema’s van dit jaar:
- Cloud Computing    
- Cyber Security            
- Data Center & Infrastructure Optimisation           
- Data Science & -Management
- Digital Workplace
- ITSM & Control 
- Privacy, Governance & Risk Management    

Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners