Nieuws
18 februari 2018

NetCrunch 10 is er! Monitor netwerken, systemen en applicaties

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Er zijn meer dan 1.400 wijzigingen en functies toegevoegd, in het bijzonder:
• Volledige IPv6-ondersteuning in naadloze interface, naast IPv4
• Verbeterde SNMPv3-ondersteuning waaronder meer dan 8500 MIB' s
• SSL Certificatensensor waarmee de vervaldatum van het SSL-certificaat kan worden gecontroleerd, en diverse eigenschappen van het certificaat
• Remote sensorprobes kunnen op afstand meer dan 70 netwerkdiensten op netwerken achter NAT controleren en gegevens terugsturen naar NetCrunch
• Tekst log sensor ondersteunt nu monitoring van Windows en Linux/BSD logbestanden
• Business Status Nodes maken het mogelijk om redundante nodes, diensten of sensoren als één enkele entiteit te monitoren
• Geactualiseerde VLAN-ondersteuning en automatische Layer-2 Kaarten ondersteunen nu Etherkanaal
AdRem Software onthult NetCrunch 10 - de meest recente editie van haar vlaggenschip Netwerk, Systeem and Applicatie Monitoring Suite.

Krakau, Polen – Januari 22, 2018 – AdRem Software kondigde de release aan van NetCrunch 10 Suite, de nieuwste editie van haar uitgebreide IT monitoring systeem, dat netwerk-, systeem- en applicatiemonitoring in één pakket omvat.

Versie 10 bouwt voort op meer dan 18 jaar onderzoek en ontwikkeling op het gebied van systeem- en netwerkmonitoring bij AdRem Software. Door meer dan 1.400 fixes, functies en verbeteringen sinds versie 9 toe te voegen, wil NetCrunch een meer geïntegreerde en aanpasbare IT-ervaring bieden voor de zakelijke gebruiker.

Met dit in het achterhoofd biedt NetCrunch 10 een compleet IT-monitoringpakket aan dat veel verder reikt dan de traditionele netwerkmonitoringsoftware. Dankzij de automatische netwerktopologie, service, apparaattype en OS detectie biedt NetCrunch diepgaand inzicht in het netwerk. Uit de doos en zonder agents kan NetCrunch besturingssystemen, diensten, hypervisors, virtuele machines, flow, websites, SSL-certificaten, logs, SNMP-apparaten en nog veel meer monitoren. Administrators kunnen in een handomdraai van elk incident op de hoogte worden gebracht en weten precies wat de omvang van het probleem is. Hierdoor wordt de reactietijd verkort en kunnen administrators hun netwerk proactief beheren.

"Wij streven ernaar een systeem te leveren dat gewoon werkt ", aldus Tomasz Kunicki, oprichter en CEO van AdRem Software. "We nemen het giswerk uit de handen van IT-monitoring. NetCrunch 10 levert meer dan 170 monitoringpacks, sets met best-practice monitoring instellingen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we de grootste MIB-database ter wereld hebben, met meer dan 8.500 voorgecompileerde MIB's klaar voor gebruik. U kunt binnen enkele minuten NetCrunch operationeel hebben en uw netwerk erdoor laten monitoren. En dat was ons doel ".

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners