Nieuws
04 december 2018

Kevin Brown aan het roer bij security-tak BT

BT kondigt aan dat Kevin Brown is benoemd tot nieuwe managing director van BT Security. De Brit wordt wereldwijd verantwoordelijk voor zowel de fysieke als online beveiligingsactiviteiten van het bedrijf. Hij vervangt Mark Hughes, die vanaf het einde van dit jaar een nieuwe functie buiten BT zal uitoefenen.

Na een twintigjarige carrière bij de politie kwam Brown in 2012 bij BT in dienst, waar hij zich specialiseerde in beveiliging. In voorgaande rollen leidde hij de wereldwijde onderzoeks- en intelligentieteams en stuurde hij de modernisering van BT’s beveiligingssystemen aan. Hij had in zijn vorige functie leiding over de betrokkenheid van BT Security bij internationale overheden en beheerde de relatie met internationale wetshandhavingsinstanties zoals Interpol en Europol.

Brown: ‘Met ons wereldwijde netwerk zijn we altijd op de hoogte van de laatste bedreigingen. Hierdoor kunnen we op mogelijke aanvallen anticiperen en ze afslaan voordat ze ons bedrijf en onze klanten bereiken. Vanwege onze expertise in de beveiliging van BT’s wereldwijde netwerk, vertrouwen grote organisaties ons de beveiliging van hun belangrijkste bezittingen toe.’

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners