Nieuws
20 februari 2019

Cyberveiligheid centraal op Landelijke Veiligheidsdag

Op zaterdag 25 mei wordt de Landelijke Veiligheidsdag in het centrum van Almere georganiseerd. Tijdens deze dag, die voor de zesde keer plaatsvindt, laten landelijke en regionale hulpdiensten zien wat hun werk precies inhoudt. Het thema van deze editie is: ‘Cyberveiligheid’.

De hulpdiensten maken bezoekers bewust van de gevaren van digitale criminaliteit. Ook besteden ze aandacht aan preventie. Het uitgangspunt van het (gratis) evenement is dat het publiek zich bewust wordt van de risico’s die samenhangen met het gebruik van sociale media en internet.

Dit gebeurt op een leuke, interactieve en verrassende manier door vertegenwoordigers van Koninklijke Landmacht, Marine, Marechaussee, politie, brandweer, GGD, ANWB, VVN, Rijkswaterstaat, Rode Kruis, CCV en Reddingsbrigade Nederland, aldus de organisatie.

Bij de organisatie van de Landelijke Veiligheidsdag zijn het Veiligheidsmuseum PIT, vastgoedeigenaren en ondernemers van Almere Centrum, Almere City Marketing en de gemeente Almere betrokken. Daarnaast werken Handhaving, ROC Flevoland, Dares en de Jeugdbrandweer mee.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners