Nieuws
11 november 2020

Unified koopt Cisco-specialist Integrated Works

It-dienstverlener Unified breidt zijn Cisco-kennis uit met het binnenhalen van Integrated Works. Dat bedrijf uit Nieuw-Vennep noemt zich Cisco-specialist in bedrijfsnetwerken en beveiliging.

Het Utrechtse Unified ziet zowel in zijn kernsegmenten - de (semi)publieke sector en de woningcorporaties - als daarbuiten een sterk toenemende vraag rondom it-beveiliging en connectiviteit. Het zocht daarom naar versterking op het gebied van veilige private- en publieke-cloudoplossingen en netwerkinfrastructuren. Met de overname van Cisco Premium Partner Integrated Works is de it-dienstverlener in dat streven geslaagd. 

De acquisitie past in de ambitie om versneld te groeien in het mkb. Daarvoor stapte investeerder H2 Equity Partners begin 2018 aan boord bij Unified (voorheen Unified Solutions). Begin 2020 stelde de aanbieder van managed it-services met eigen datacenters Stephan Derksen aan als algemeen directeur. Derksen, afkomstig van de Infotheek Group, heeft ervaring met het plegen van overnames. Oprichter Bart van Mierlo deed een stap opzij en is sindsdien de directeur technologie van de it-dienstverlener uit de Domstad.  

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners