Nieuws
19 november 2020

Acronis neemt securityconsultant Cyberlynx over

Beveiliger Acronis kondigt de overname aan van de Israëlische securityconsultant Cyberlynx. Het bedrijf heeft ook vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Luxemburg. Cyberlynx voorziet in beveiligingsaudits, penetratietesten en trainingen. Acronis zal de services van het bedrijf integreren in zijn eigen aanbod.

Cyberlynx is een startup die in 2017 werd opgericht. Acronis zal de diensten van het bedrijf integreren in zijn suite Acronis Security Services. Cyberlynx wist snel veel expertise op te bouwen in bedreigingssimulaties en -analyses. Met die kennis kan Acronis managed service providers (msp's) en managed security service providers (mssp's) beter helpen bij het beschermen van hun klanten en dienen als ‘laatste verdedigingslinie’ tegen de nieuwste bedreigingen.

‘Door Cyberlynx aan onze portefeuille toe te voegen, helpen wij onze partners bij het leveren van diensten op het gebied van beveiligingsevaluaties, waardoor zij de bescherming van hun cliënten kunnen verbeteren’, zegt Serguei Beloussov, de oprichter en directeur van Acronis. ‘In samenwerking met ons beveiligingsteam en ons wereldwijde netwerk van 'cyber protection operation centers' zullen wij msp's bijstaan bij de overgang naar mssp's door hen te trainen in het reageren op incidenten, penetratietesten en forensische analyse.’

Acronis is de laatste tijd op het overnamepad om zijn groeistrategie te versnellen. De acquisitie van Cyberlynx is de derde in twaalf maanden tijd, na DeviceLock en 5nine.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners