Next Generation Security

Next Generation Security

Hoewel bijna elke organisatie tegenwoordig gebruikmaakt van firewalls en regelmatig penetratietesten uitvoert, is er een sterke groei van het aantal security-incidenten. De vraag niet of, maar wanneer, wordt hierbij geregeld als voorbeeld gegeven. Berichtgeving over cybercriminaliteit is daarbij de laatste tijd niet meer weg te slaan uit de landelijke media. Hoe voorkom je dat je het volgende nieuwsitem bent?

Het blijkt dat 75% van die incidenten wordt veroorzaakt door onnodige fouten tijdens het bouwen van software. Security by design, waarbij beveiligingsoplossingen geïntegreerd worden in software, lijkt de oplossing voor veel securityproblemen. Proactief in plaats van reactief. Maar is dit de oplossing of moet je je meer verdiepen in de mogelijkheden van blockchain, customized intelligence of een security operations center?

Nieuws

Safe & Secure

Safe & Secure

Tijdens Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo kom je alles te weten over de laatste ontwikkelingen in 'security land'. Van security by design tot threat detection oplossingen. Aan de hand van diverse seminars, discussies en demo’s weet je straks hoe je je het beste kunt voorbereiden op het onbekende.


Bekijk ook onze beursactiviteiten over: Power of CloudPrivacy ProtocolsData Management | Tech Trends

Whitepapers

Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners