Seminar
30 oktober | 11:00 - 11:45
Theater 04 Powered by Computable

AI bij de Belastingdienst

Een dedicated it-omgeving voor advanced analytics, 250 hoogopgeleide experts en 95 procent van de beschikbare data ontsloten … Volgens Hans Timmermans, directeur Datafundamenten & Analytics bij de Belastingdienst vormt zijn directie het centrum van toegepaste AI in Nederland. Tijdens zijn presentatie over ai, data en analytics bij de Belastingdienst gaat hij in op de techniek, toepassingen en effecten. Hij vertelt over privacy en beveiliging en geeft een inkijkje in onder meer risico- en schaalmodellen.

Ontdek hoe één van de grootste uitvoeringsorganisaties van Nederland omgaat met data-analyse en een epicentrum voor toegepaste AI in Nederland vormt.
Artificial & Data Intelligence
Digital Transformation & Control
Privacy, Governance & Risk Management
Spreker
Drs. J.A. (Hans) Timmermans
Drs. J.A. (Hans) Timmermans
Hans Timmermans (54 jaar) werkte 18 jaar in het bedrijfsleven na zijn studie econometrie om daarna de overstap te maken naar het publieke domein. Na 8 jaar bij het CBS verruilde hij statistieken voor belastingen, waar hij verantwoordelijk is voor wat nu de directie Datafundamenten & Analytics heet. Deze directie maakt onderdeel uit van de topstructuur van de Belastingdienst en maakt verscheidenheid aan geavanceerde AI-producten die inmiddels in het hart van de Belastingdienst operationeel zijn. Hans Timmermans is getrouwd, woont in Heeze en heeft 3 kinderen.
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners