Seminar
30 oktober | 11:00 - 11:45
Theater 02 Powered by Computable

CJIB over blockchain-innovatie Financiële Noodstop

De omvang van de schuldenproblematiek in Nederland en de impact daarvan op mensen zijn groot. Daarom wil de Nederlandse regering mensen helpen schulden te voorkomen en op te lossen.

Op basis van blockchain technologie ontwikkelde het CJIB, vanuit haar eigen Innovatielab, samen met verschillende partners, de Financiële Noodstop. Deze is avg-proof en maakt het mogelijk om op basis van zero knowlegde proof betalingsonmacht tijdig op te merken, terwijl de burger de regie houdt over zijn gegevens.

In deze presentatie deelt het CJIB de Aha-momenten, dilemma’s, drempels en successen van de Blockchain Expeditie Financiële Noodstop
Artificial & Data Intelligence
Digital Transformation & Control
Privacy, Governance & Risk Management
Spreker
Gert-Jan Ridder
Gert-Jan Ridder
Gert-Jan Ridder voordat hij bij CJIB begon onder meer bij RDW (Agile-verandermanager en ict-projectmanager). Hij was ook actief voor onder meer Atos en werkte veertien jaar voor KPN. Hij studeerde Electrotechniek aan de NHL Hogeschool. Tijdens zijn carrière schoolde hij zich bij op het vlak van Lean, Agile en Scrum, verschillende managementstijlen en leiderschapscursussen.
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners