Seminar
do 1 november | 14:00 - 14:30
Theater 06 Cyber Security

Nieuwe strategieën voor het bestrijden van cyberrisico's in een wereld van IoT en IIoT

Alles om ons heen is onderling en met internet verbonden. Deze trend heeft zowel gevolgen voor de consumentenmarkt als voor uiteenlopende sectoren, waaronder productie, transport, automotive, infrastructuur en medische apparatuur. Welke nieuwe cyberbedreigingen en -risico's hangen samen met de ontwikkeling van Industry 4.0 en IoT? En hoe kunnen wij die risico's opvangen?
Tijdens mijn sessie ga ik in op (wat wordt beschouwd als) een onderdeel van moderne, offensieve militaire doctrines: de mogelijkheid om kritieke infrastructuur en vitale industriële sites te vernietigen of te zwaar beschadigen. Hoe moeten wij cyberbeveiligingsstrategieën veranderen om industriële omgevingen (ICS/SCADA) voldoende te beschermen tegen nieuwe bedreigingen?
Cyber Security
Data Center & Infrastructure Optimisation
Spreker
Dmitri Belotchkine
Dmitri Belotchkine
Cybersecurity Solution Architect, Trend Micro
Dmitri is Certified Information Systems Security Professional met meer dan 20 jaar IT-beveiligingservaring. Dmitri begon in 2015 in het Trend Micro Europe Solution Architecture-team. Zijn expertise ligt op het gebied van cyber security and threat management, ICS/SCADA, IT-Security Governance, Data Protection en Security Operations. Voorafgaand aan Trend Micro leidde Dmitri de Enterprise Security Solutions-practice van Wipro in de Benelux. Daarvoor heeft Dmitri 12 jaar bij Atos gewerkt in verschillende functies, van Security Engineer tot Security Manager. Een hoogtepunt in zijn carrière was de rol van Games IT Security Manager voor de Olympische Winterspelen van Vancouver in 2010.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners