Seminar
do 1 november | 14:45 - 15:15
Theater 10 Datacenter & Infrastructure Optimisation

The future of backup is... not backup!

Back-up is al sinds het ontstaan ervan een essentieel onderdeel van IT-infrastructuur en zal dit waarschijnlijk altijd blijven. Kunnen we echter met het veranderende IT-landschap en toenemende bedreigingen nog steeds vertrouwen op de back-uptechnologie die we momenteel gebruiken?

De back-uptechnologie die we momenteel gebruiken voor het beschermen van onze data is gedurende de afgelopen 35 jaar niet veel veranderd, evenals de wijze waarop we deze gebruiken.

Met uitdagingen als digitale transformatie en de dreiging van ransomware hebben organisaties behoefte aan meer granulaire herstelmogelijkheden, maar met behoud van de gewenste performance, om de impact van dataverlies, productiviteitsverlies en reputatieschade te minimaliseren.

Tijdens onze sessie zullen wij u vertellen:
* Hoe de eisen aan back-up veranderen
* Waarom continuous journal-based protection de toekomst is van back-up
* Hoe Zerto's IT Resilience Platform(TM) back-up, disaster recovery en cloud mobility samenvoegt in één eenvoudige en schaalbare oplossing
Cloud Computing
Data Center & Infrastructure Optimisation
Digital Transformation
Spreker
Egon van Dongen
Egon van Dongen
Solutions Engineer, Benelux & Nordics, Zerto
Egon van Dongen is Solutions Engineer Benelux & Nordics bij Zerto en expert op het gebied van disaster recovery en business continuity voor gevirtualiseerde datacenters en Cloud-omgevingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector en diepgaande ervaring op het gebied van virtualisatie en Cloud is Egon een zeer deskundig en gewaardeerd IT-professional.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners