Seminar
wo 31 oktober | 12:00 - 12:45
Theater 13 Powered by Computable

Digital Airport Programma Schiphol in Vogelvlucht

Door slimme digitale oplossingen verlopen de processen op Schiphol sneller, stromen reizigers beter door en biedt de luchthaven haar passagiers, airlines en partners informatie op maat.Ook moeten storingen voorkomen worden en kosten verminderen. Chief digital officer Henk Jan Gerzee vertelt hoe Schiphol mensen verbindt met de rest van de wereld en op weg is om Europa's voorkeursluchthaven te worden. 'We willen onze medewerkers en onze assets 'superpower' geven, middels data en technologie. Dat geeft de mogelijkheid sneller en betere beslissingen te kunnen nemen en leidt tot veranderingen in de organisatie.

Meer weten over het Digital Airport Programma van Schiphol? Schrijf u nu in
Data Science & Management
Digital Transformation
Privacy, Governance & Risk Management
Spreker
Henk Jan Gerzee
Henk Jan Gerzee
Chief Digital Officer, Royal Schiphol Group
Digitale leider met meer dan 15 jaar online ervaring in de luchtvaart, media en uitgeverij, zowel B2C en B2B. Henk Jan Gerzee is manager geweest zowel in complexe matrix organisaties als in startups. Met succes heeft hij diverse teams in verschillende landen geleid, ontwikkelde new business en heeft organisaties getransformeerd zodat zij door technologie hun klanten beter konden bedienen.

Sinds 2018 is hij verantwoordelijk voor Digital en Data bij de Schiphol Group. Hij is een strategische designer van digitale ecosystemen om zo te voldoen aan de snel veranderende klantbehoefte. Hij heeft de bewezen kwaliteit om organisaties breed te veranderen. Henk Jan Gerzee heeft een solide academische achtergrond met een Master degree in Economie bij de Universiteit van Groningen en Copenhagen Business School.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners