Seminar
wo 31 oktober | 13:00 - 13:45
Theater 13 Powered by Computable

Cyber Warfare Dossier: Rusland

Buiten het zicht van de gemiddelde burger is wereldwijd al meer dan 10 jaar een digitale wapenwedloop gaande, doorgaans 'cyber warfare' genoemd. Ieder land heeft zo zijn eigen interpretatie en politieke doelen. Deze presentatie gaat over Rusland, een van de grotere spelers op het wereldtoneel. Hoe zien zij Cyber Warfare? Hoe wordt het bedreven en wat betekent dit voor ons?
Cyber Security
Privacy, Governance & Risk Management
Spreker
Don Eijndhoven
Directeur Argent Consulting
Don Eijndhoven is de oprichter en eigenaar van Argent Consulting B.V., al meer dan 10 jaar een toonaangevend cyber security adviesbureau. Hij heeft een gevestigde reputatie in de IT beveiligingssector als adviseur, thought leader, interim-CISO en strategist bij grote, globaal opererende enterprises.
Don is gastlector bij de Nyenrode Business Universiteit, waar hij cyber security strategie en management doceert binnen het Cyber Resilience curriculum.
Zijn artikelen over de huidige staat van de cyber security sector beslaan onderwerpen zoals digitale geopolitiek, cyber warfare, privacy en cybercrime, en worden regelmatig geplaatst op tech sites en bladen over de hele wereld. Hij spreekt regelmatig als expert op conferenties over deze onderwerpen, zoals Hacker Halted in Miami, Hack in Paris, de NAVO's CCDCOE Cyber Conflict conferenties in Estland en Heliview's Cyber Security conferentie in Nederland.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners