Seminar
wo 31 oktober | 14:00 - 14:45
Theater 16 Powered by Computable

Praktijkcase: 1500 dagen netwerkvirtualisatie met VMWare NSX

Het is ruim 4 jaar geleden dat de eerste VMware NSX productieomgeving van Europa het levenslicht zag.

In deze sessie neemt bouwer en beheerder RedLogic het publiek aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in de belangrijkste lessons learned uit de afgelopen 1500 dagen. Welke design keuzes zijn goed uitgevallen, en wat hebben ze inmiddels verbeterd?

Ze geven een inzicht in de securityrisico's die met microsegmentatie zijn afgedicht en geven antwoord op de vraag hoe een degelijke omgeving je helpt om te voldoen aan de privacywetgeving.
Cloud Computing
Cyber Security
Data Center & Infrastructure Optimisation
Spreker
Robin van Altena
architect en infrastructuur consultant bij RedLogic Matts Bos is infrastructure consultant bij RedLogic.
Robin van Altena
Robin van Altena is Infrastructuur Consultant bij RedLogic. Hij is gespecialiseerd in Datacenter Virtualisatie oplossingen welke worden gebouwd met het VMware product portfolio.

In de afgelopen jaren werkte hij in SDDC, server en netwerk virtualisatie projecten waarbij security altijd een belangrijke factor is. Vanuit het ontwerp is hij betrokken geweest bij grootschalige implementaties van micro-segmentaties.

Matts Bos
Matts Bos is Infrastructuur Consultant bij RedLogic. Hij is gespecialiseerd in Software-Defined DataCenter-inrichtingen, onder andere op basis van het VMware portfolio.

Matts heeft verschillende virtuele netwerkomgevingen en projecten opgeleverd waarbij micro-segmentatie en security centraal stonden.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners