wo 1 november | 15:00 - 15:45
Theater 12: Seminars powered by Computable

Cloud Monitoring - Veilig naar de Cloud

Vele bedrijven willen ernaartoe, sommige bedrijven zijn er al; de Cloud. De kosten, schaalbaarheid en mobiliteit zijn grote redenen om eigen datacenters achter te laten en te verhuizen naar de Cloud. Over de veiligheid van/binnen de Cloud zijn de meningen nog verdeeld. Geef je je bedrijfsgegevens uit handen aan één van die grote Amerikaanse spelers? Hoe blijf je in control? Wie is eigenaar van de data en wie aansprakelijk?

Security Monitoring is een van de methoden om grip te houden op je data, je blijft bovendien zelf verantwoordelijk over je gegevens. Tijdens deze presentatie nemen wij u mee op reis, veilig richting de Cloud. De verschillende stappen die wij nemen om daar te komen en bovendien de valkuilen waar u niet meer in hoeft te vallen.
Cyber security
Cloud Computing
Spreker
Stefan Veenendaal en Dennis van Remortel, ilionx
Biografie Stefan:
Stefan Veenendaal is afgestudeerd aan de opleiding Information Security Management (ISM). Na zijn afstuderen is hij bij ilionx begonnen als Information Security Professional. Stefan is actief betrokken binnen het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB) en wilt hiermee een bijdrage leveren aan het verbinden van professionals en het delen van kennis stimuleren.

Biografie Dennis:
Dennis van Remortel is een senior Cloud consultant bij ilionx. In deze positie is Dennis verantwoordelijk voor het ontwerpen, transformeren en bouwen van Cloud, hybride en on-premise omgevingen binnen diverse corporate omgevingen. In de achterliggende periode heeft Dennis zich voornamelijk beziggehouden met projecten in relatie tot het Microsoft Azure en Office 365 platform
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners