Seminar
do 2 november | 11:00 - 11:45
Theater 11: Seminars powered by Computable

GDPR - impact en implementatie maatregelen

Vanaf 25 mei 2018 moet men aan nieuwe privacywetgeving voldoen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming zorgt voor veranderingen waar praktisch iedere organisatie mee te maken krijgt. Peter Kager praat u op een praktische manier bij over het nut en de noodzaak van deze veranderingen.
Cyber security
Data Science & -Management
Privacy, Governance & Risk Management
Spreker
Peter Kager, Juridisch adviseur & Manager Privacy, ICTRecht
Als juridisch adviseur staat Peter opdrachtgevers bij op het gebied van privacy, cookies, e-commerce, consumentenrecht en webdevelopment. Hoewel het juridische aspect hierbij centraal staat, maakt Peter dagelijks de koppeling met de praktische kant door het opstellen van adviezen en overeenkomsten, het begeleiden van samenwerkingen en het geven van trainingen en lezingen.

Peter is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft daar de master IT en Recht gevolgd. Peter is lid van The International Association of Privacy Professionals (IAPP) en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en Certified Information Privacy Technologist (CIPT). Verder is hij als juridisch expert en lid van de geschillencommissie betrokken bij branchevereniging ISPConnect.

Bij ICTRecht voorziet Peter dagelijks uiteenlopende opdrachtgevers zoals webwinkels, IT-dienstverleners, brancheverenigingen, woningcorporaties en verzekeraars van juridisch advies.

Deze werkzaamheden combineert hij met zijn rol als manager van het privacyteam van ICTRecht.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners