Seminar
do 2 november | 14:00 - 14:45
Theater 11: Seminars powered by Computable

Wat nou, blockchain?!

De bijdrage van Steven gaat over de rol en positie van gedistribueerde technologieën zoals blockchain in en voor de overheid. Welke visie op de publiek dienstverlening hoort daarbij? Wat zijn de vraagstukken én oplossingen rondom beveiliging? Waarom is dataminimalisatie altijd een goed idee? En hoe werkt dat dan? Last but zeker not least: hoe komen we daar?
Cyber security
Data Science & -Management
Spreker
Steven Gort, @datafluisteraar
Steven is oorspronkelijk opgeleid als Analytisch Chemicus. Daarna Oracle consultant i.c.m. spaarzame verkenningen ondernemerschap toen eenmanszaak nog geen zzp heette. Tien jaar Belastingdienst, waarvan zeven jaar Management verantwoordelijk voor Informatiehuishouding volgde. In de zomer van 2014 is Steven manager af. Sindsdien gaat hij als @datafluisteraar door het leven.

Autodidact. Dát is wie hij is. Een kritisch en eigenzinnig mens. Iemand die zich de theorie niet zo maar aan laat leunen. Rumoerig en energiek. Met een extreme behoefte aan autonomie c.q. onafhankelijkheid. Het levert hem energie op om in brede zin iedere dag bezig te zijn met onderwerpen die te maken hebben met publieke dienstverlening.

M.i.v. juni 2016 is Steven werkzaam bij Stichting ICTU (https://www.ictu.nl/). De stichting ICTU is in april 2001 opgericht door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. In het ICTU-bestuur zijn alle overheidslagen vertegenwoordigd: rijk, provincies, gemeenten en waterschappen.
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners