Technology Trends
Artificial Intelligence, Machine Learning en Internet of Things beloven ons een intelligente toekomst. Al deze technologische ontwikkelingen zijn inmiddels de hype voorbij, maar nog niet altijd scherp in de strategie. Op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo kunt u verschillende sessies bezoeken en informatie ophalen over AI, blockchain, DevOps, VR, AR en ga zo maar door. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan het Compuable Future Lab, waar u allerlei innovaties zelf kunt uitproberen!

Op deze pagina vindt u een overzicht van activiteiten over Technology Trends tijdens Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017.

Computable Futurelab
Ervaar de nieuwste technologie in het Computable Future Lab
Pitch Battles
Bedrijven pitchen hun innovatieve ideeën aan het publiek

AI or Die

wo 1 november | 11:00 - 11:45
Zorgt Artificial Intelligence (AI) voor het einde van de mensheid? Verschillende denkers en innovators, zoals natuurkundige Stephen Hawking, filosoof Nick Bostrom en Tesla-man Elon Musk, hebben recentelijk voorspeld dat de opkomst van kunstmatige intelligentie het einde van de mensheid betekent. Maar is dat wel zo?
Lees meer >>

Alix Rübsaam, PhD-kandidaat, Universiteit van Amsterdam
alix_rubsaam.png
steven-gort.jpg

Wat nou, blockchain?!

do 2 november | 14:00 - 14:45
De bijdrage van Steven gaat over de rol en positie van gedistribueerde technologieën zoals blockchain in en voor de overheid. Welke visie op de publiek dienstverlening hoort daarbij? Wat zijn de vraagstukken én oplossingen rondom beveiliging? Waarom is dataminimalisatie altijd een goed idee? En hoe werkt dat dan? Last but zeker not least: hoe komen we daar?
Lees verder >>

Steven Gort, @datafluisteraar

Gaan AI, Robots, 3D-P en VR uw business overnemen?

do 2 november | 11:00 - 11:45
"Stilstand is ondergang" Nieuwe technologie zoals Artificial Intelligence, Robots, 3D-Printing, Chatbots, Nanobots, Virtual Reality, Augmented Reality en wie weet welke geweldige termen er nog bij komen, gaan onze wereld echt op zijn kop zetten. Maar laten we zeker ook eens kritisch kijken naar al deze mooie ontwikkelingen, we lopen tenslotte ook niet allemaal met een Google-Glass op, wat we 3 jaar geleden wel verwachtten
Lees verder >>

Ton Abelen, management consultant nieuwe technologie, Wizzin

ton_abelen_wizzin.jpg
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners