Whitepaper samenvatting

Overwin uw internationale communicatiebarrières

Overwin uw internationale communicatiebarrières
Nederlandse bedrijven doen het goed op het gebied van internationalisering. Dat is niet zo vreemd, gezien Nederland een open economie heeft. Ruim 80% van het Nederlandse middenbedrijf is internationaal actief.1 Meestal gaat het om export (64%) of import (59%) van goederen of diensten. Ruim de helft van de internationaal actieve bedrijven heeft zelfs een eigen vestiging of joint venture in het buitenland. Daarnaast werkt 41% samen met een buitenlandse partner en outsourcet 20% een deel van zijn productieproces.

Uit onderzoek blijkt dat de helft van de bedrijven zijn mobiele kosten niet kent. Bovendien weet 30% van de bedrijven niet hoeveel werknemers een buitenlandbundel hebben of een optie hierop. Hebt u inzicht in de kostenstructuur van uw mobiele telefonie en data? Enkel met dat inzicht bent u in staat om op een optimale manier gebruik te maken van uw communicatie-infrastructuur.

Om het u eenvoudiger te maken biedt Truphone zijn abonnement Truphone World aan, zodat u zorgeloos kunt bellen of internetten, of u zich nu in Nederland of het buitenland bevindt. U hoeft dus op voorhand niet uw hoofd te breken over de beste manier om vanuit het buitenland te bellen, en achteraf hoeft u niet te vrezen dat u een dure rekening ontvangt. Dit abonnement biedt immers een complete bundel met belminuten, sms’jes en data voor maar liefst 66 landen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Truphone
Kenmerken:
Publicatie datum: 01-09-2014
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Truphone

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners