Whitepaper samenvatting

Hoe realiseert u optimale resultaten met SAP HANA?

Hoe realiseert u optimale resultaten met SAP HANA?
In de hedendaagse bedrijfswereld waarbij data nog steeds in ongekende hoeveelheden IT-systemen binnen blijven stromen, bepalen de mate en snelheid waarin bedrijven in staan zijn data vast te leggen en te gebruiken het succes van een organisatie. SAP HANA is een oplossing die organisaties hier wereldwijd bij helpt. Als een in-memory database verwijdert SAP HANA de noodzaak om toegang te krijgen tot gegevens op externe opslagsystemen waardoor de latency aanzienlijk wordt verminderd.

Hoewel de inherente voordelen van het SAP HANA-systeem duidelijk zijn, kunnen organisaties alleen profiteren van deze voordelen als het systeem goed functioneert. Aangezien SAP HANA vaak wordt gebruikt voor missie-kritieke toepassingen is het van belang om het te ondersteunen met een hoogwaardig en veerkrachtig platform.

Zelfs als u de nodige voorzorgsmaatregelen treft zijn er bepaalde gevallen waarbij het opnieuw op moeten starten van SAP HANA onvermijdelijk is. Om deze reden heeft u een platform nodig waarmee u snel een koude start kunt uitvoeren, zodat u snel de gegevens terug in SAP HANA kunt laden. Dit kan leiden tot een aantal belangrijke zakelijke voordelen.

Lees in deze whitepaper met welk platform u de maximale voordelen uit SAP HANA haalt.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: IBM
Kenmerken:
Publicatie datum: 12-06-2017
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: IBM

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners