Whitepaper samenvatting

Legacy software: De IT-strop om de nek van veel bedrijven

Legacy software: De IT-strop om de nek van veel bedrijven
Het ontwikkelen van centrale bedrijf kritische software levert organisaties al decennia lang de nodige hoofdbrekens op. De echte debacles springen het meest in het oog. De lijst van uit de hand gelopen en in de pers vaak breed uitgemeten softwareprojecten is lang, erg lang; ongeacht of het nu het bedrijfsleven of de overheid betreft. Waaraan ligt dit toch?

De kern van het probleem is terug te voeren op het feit dat softwareontwikkeling tot nu toe lang niet zo high-tech verloopt als mogelijk is, indien men daarvoor wél over de juiste high-tech software ontwikkeltools zou kunnen beschikken. Dit leidt er toe dat met name het onderhoud en voortdurend door ontwikkelen van bestaande software bij veel organisaties stagneert, zodat een ooit heel modern ogende oplossing op den duur in zogeheten ‘legacy-software’ ontaardt dat flexibel reageren op de steeds sneller veranderende digitale wereld onmogelijk maakt.

In deze whitepaper wordt dit legacy-probleem nader geanalyseerd. De oorzaken, gevolgen en oplossingen worden zorgvuldig in kaart gebracht.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Thinkwise
Kenmerken:
Publicatie datum: 20-07-2017
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Thinkwise

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners