Whitepaper samenvatting

BeOne Development wil cyberbewustzijn verhogen met De Nationale Phishing Test

BeOne Development wil cyberbewustzijn verhogen met  De Nationale Phishing Test
BeOne Development, het toonaangevende securitybedrijf in digitale bewustwording en leeroplossingen, kondigt vandaag als partner van Alert Online de Nationale Phishing Test aan. Het initiatief is in het kader van de European Cyber Security Month in het leven geroepen om bewustwording van cybersecurity en phishing binnen het Nederlandse bedrijfsleven te verhogen.
 
Dankzij de Nationale Phishing Test krijgen organisaties van 50 of meer medewerkers de mogelijkheid om een gratis phishing simulatie uit te voeren binnen hun organisatie. Gedurende een simulatie krijgen medewerkers gesimuleerde phishing e-mails, hierdoor kan men testen of medewerkers phishing herkennen en worden ze weerbaar gemaakt tegen toekomstige aanvallen. Na afloop van de simulatie krijgen alle deelnemers een rapportage waarbij ze de uitslag van de test kunnen vergelijken met sectorgenoten. De resultaten zijn uiteraard statistisch en niet herleidbaar naar individuele personen of organisaties.  
 
Het aantal phishing aanvallen neemt jaar op jaar toe en gezien de hoge succesrate van een phishingaanval is het cruciaal dat medewerkers goed worden voorgelicht en opgeleid. Op deze manier kunnen aanvallen worden herkent en voorkomen. Uit het jaarlijkse Nationaal Cybersecurity Bewustzijnsonderzoek van Alert Online blijkt dat maar liefst 39% van de werkende Nederlanders wel eens een phishing e-mail heeft ontvangen. Phishing is een vorm van internetfraude waarbij cybercriminelen berichten sturen om gevoelige en vertrouwelijke informatie te achterhalen. Deze vertrouwelijke informatie wordt vervolgens zonder medeweten van het slachtoffer misbruikt met alle gevolgen van dien. Gedurende een phishingaanval kan er ook malware worden geïnstalleerd zodat de hacker toetsaanslagen kan loggen, bestanden kan misbruiken of zelfs het gehele bedrijfsnetwerk kan overnemen.   Geïnteresseerden die willen deelnemen aan De Nationale Phishing Test kunnen zich aanmelden via de website: www.denationalephishingtest.nl
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 07-08-2018
Bestandstype: pdf
Document: Persbericht
Taal: NL
Gepubliceerd door: BeOne Development Group BV
Onderwerpen:
Phishing

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

Computable

Mediapartners