Whitepaper samenvatting

Digital Risk Protection

Digital Risk Protection
Cybersprint is toonaangevend in Europa op het gebied van Digital Risk Protection. Onze Digital Risk Protection oplossingen helpen organisaties om adequaat en tijdig online kwetsbaarheden te signaleren en te managen. Het Digital Risk Protection platform brengt, op basis van merk- of organisatienaam, automatisch de online aanwezigheid en digitale risico’s in kaart op online kanalen. Dit kunnen bekende of vergeten websites zijn, maar ook verborgen onbekende vijandige toegangspunten die een nog groter digitaal risico vormen. 

 Het SaaS-platform combineert en integreert veel verschillende databronnen en gebruikt slimme ‘Advanced Intelligence’ (AI) technieken. Het werkt als een geautomatiseerde ethische hacker, van buiten af continu op zoek naar online kwetsbaarheden. 

De geïntegreerde aanpak waarmee we verborgen kwetsbaarheden zichtbaar maken zorgt ervoor dat onze klanten hun organisatie, de online data, hun reputatie en personeel goed kunnen beschermen tegen actuele cyberdreigingen. 

 Cybersprint is een volledig Nederlands cyber security bedrijf dat in 2015 is opgericht door Pieter Jansen, voormalig ethical hacker. Ons team van top hackers werkt aan de klantgerichte ontwikkeling van onze online beveiligingsoplossingen. 

 Lees meer over Cybersprint en de nieuwste ontwikkelingen op www.cybersprint.com
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 20-08-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: EN
Gepubliceerd door: Cybersprint

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners