Whitepaper samenvatting

Tenable® Vulnerability Priority Rating with complete visibility

Tenable® Vulnerability Priority Rating with complete visibility
Het eerste Cyber Exposure Platform ter wereld

Vanuit Access42 werken we samen met Tenable® aan onze Vulnerability Management oplossingen. De Tenable® producten vormen de basis voor onze managed diensten rondom vulnerability management. Uiteraard is het ook mogelijk reeds bestaande implementaties van vulnerability management binnen uw organisatie aan te sluiten op onze managed dienst.

Tenable®, als maker van Nessus™ heeft jarenlang diepgaande kennis opgebouwd van assets, netwerken en kwetsbaarheden. Wij bouwen deze expertise en kennis voortdurend in onze technologie, dus als wij slimmer worden, worden jullie slimmer!

Wij leveren een werkende vulnerability assessment en management omgeving op die aansluit op de processen, procedures en technische componenten binnen uw organisatie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij de analyse van kwetsbaarheden en hier ondersteuning op leveren. Deze dienst kunnen wij bieden als “managed service”, maar ook met de mogelijkheid dat de klant zelf het management op zich neemt. Access42 zorgt voor implementatie en ondersteuning.

===========================***********************==========================    
    Deze whitepaper is alleen in het Engels verkrijgbaar. Wilt u een toelichting in het Nederlands?                             Bezoek dan onze Access42 stand, u kunt ons vind bij standnr. D01.059
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 09-10-2019
Bestandstype: pdf
Document: Infographic
Taal: EN
Gepubliceerd door: Tenable

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners