Whitepaper samenvatting

Hoe End-to-End monitoring leidt tot een efficiëntere IT-omgeving

Hoe End-to-End monitoring leidt tot een efficiëntere IT-omgeving
De meeste organisaties hebben er wel eens last van: slecht presterende IT. Of een applicatie nu langzaam is of zelfs helemaal niet beschikbaar is – de gevolgen zijn omvangrijk. Om te bepalen waar en waarom IT precies hapert, hebben organisaties altijd wel een vorm van monitoring ingericht. Want meten is weten… toch? Desalniettemin zijn incidenten nog altijd eerder regel dan uitzondering, met overwerk en slapeloze nachten voor de IT-afdeling tot gevolg.

Ondervindt uw organisatie ook IT-problemen? En blijven de IT-afdeling, leveranciers en medewerkers elkaar de schuld geven, maar weet niemand waar de kern van het probleem zich bevindt? Dan biedt end-to-end ketenmonitoring uitkomst.

In deze whitepaper geven wij IT-managers en projectmanagers inzicht in de belangrijkste uitdagingen, valkuilen en mogelijkheden van performancemanagement. Daarnaast geven wij een kijkje in de keuken bij de NS, Gemeente Amsterdam en Eneco, die alle drie kwantificeerbare resultaten behaald hebben met ketenmonitoring.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Ymor
Kenmerken:
Publicatie datum: 16-01-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Ymor

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners