Whitepaper samenvatting

6 strategieën voor de transitie naar de Cloud

6 strategieën voor de transitie naar de Cloud
De afgelopen jaren hebben we gehoord over de voordelen van de cloud. En op dit moment zijn velen van ons het erover eens dat de voordelen ervan groot en voordelig zijn. Dus, laten we zeggen dat je het er eindelijk over eens bent dat het tijd is om naar de cloud te gaan - wat is dan de volgende stap?

Ten eerste, het is de moeite waard om op te merken dat verhuizen naar de cloud niet alles of niets hoeft te zijn. In feite is uw beste strategie meestal om te beginnen met het oplossen van een specifiek probleem of het benutten van een goede kans. Bedrijven die niet "geboren zijn in de cloud", dus alle bedrijven die meer dan een paar jaar oud zijn, heeft een plan nodig om naar de cloud te gaan. Welke nieuwe benaderingen gaat u toepassen in de cloud? Welke systemen werken vandaag de dag en zullen altijd blijven zoals ze zijn? Je zult misschien nooit 100% van je systemen en opslag in de cloud hebben staan, en dat is oké.

Om te beginnen met de transitie naar de cloud, heb je wel een plan nodig. Hier zijn enkele strategieën voor de overgang.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 27-01-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Tableau Software

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners