Whitepaper samenvatting

Bedrijfscontinuïteit en crisisherstel in het cloud-tijdperk

Bedrijfscontinuïteit en crisisherstel in het cloud-tijdperk
De voordelen van het gebruik van de cloud en gevirtualiseerde omgevingen zijn talrijk, waaronder een grotere flexibiliteit en schaalbaarheid zonder bijkomende hardwarekosten in combinatie met flexibiliteit om de beschikbaarheid, de bedrijfscontinuïteit en het noodherstel te verhogen om een "altijd aan"-klantervaring voor digitale bedrijven te beschermen. Vandaag de dag hebben ondernemingen van elke omvang hun bedrijfskritische applicaties gevirtualiseerd, hetzij binnen hun eigen datacenters, hetzij met een externe cloudprovider.

Nu de populariteit van de cloud steeds groter wordt, zijn bedrijven van elke omvang op zoek naar de cloud, of die nu openbaar, hybride of privé is, om deel uit te maken van hun BC/DR-oplossing. Echter, afhankelijk van de tool, bestaan deze opties niet altijd. Virtualisatie creëert de mogelijkheid, maar afhankelijk van de oplossing kan er nog steeds een aanzienlijk technologisch gat ontstaan. Bedrijfskritische applicaties kunnen effectief gevirtualiseerd en beheerd worden, maar als u de verkeerde oplossing voor BC/DR gebruikt, ze kunnen niet effectief worden beschermd in een cloudomgeving.

Download deze whitepaper en lees over het eerste IT Resilience PlatformTM in de branche dat in staat is tot multi-hypervisor en public cloud, en dat applicaties naar de cloud migreert en tegelijkertijd beschermt.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Zerto
Kenmerken:
Publicatie datum: 22-06-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Zerto

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners