Whitepaper samenvatting

Tijd is geld. En dit geldt ook voor uw data.

Tijd is geld. En dit geldt ook voor uw data.
Organisaties hebben vandaag de dag met twee uitdagingen te maken: Ze verwerken méér data uit méér bronnen dan ooit en ze willen tijdige, duidelijke inzichten krijgen uit hun data.

Het gecombineerde effect van deze uitdagingen legt een enorme druk op uw data engineers en analisten om efficiënt betrouwbare inzichten te leveren. De business heeft tenslotte een beter begrip nodig van knelpunten, bijvoorbeeld in de supply chain, en van kansen, zoals aankooppatronen van klanten.

Simpel gezegd, een beter concurrentievermogen vraagt om tijdige toegang – voor iedereen - tot betrouwbare data en inzichten. Dit is een belangrijke, maar steeds groter wordende uitdaging. De oplossing: de juiste tools en de juiste mindset. Het is essentieel om het juiste talent op het gebied van data engineering en analytics te ontwikkelen. Het is daarnaast belangrijk om de beste tools voor automatisering en data-integratie in te zetten voor het creëren van een moderne data estate. Het doel: ervoor zorgen dat uw mensen en uw technologie op eenvoudige wijze toegang hebben tot nauwkeurige en actuele data.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 26-10-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: TimeXtender

Lees ook

ICT vacatures
Hoofdmediapartner

computable-logo-2009-zwart-groot-formaat.jpg

Mediapartners